Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie wiem co powiedzieć
Mam na siebie nerwy, że tak długo czekałam, bo od zawsze chcieliśmy i chcieliśmy, ale działań nie było
Wiem, że pomyślicie, że przedkładam inne tematy nad dziecko, ale u mnie to już trzecia pociecha, a ja jestem głównym żywicielem rodziny :-(Kochana chyba troche za wczesnie jeszcze nic straconego.Hej dziewczyny ja dzisiaj zrobiłam test. Niestety jedna kreska. Nie wiem co mnie podkusilo. Termin @ w środę wiec mogło nie wyjść prawda? I albo wyjdzie później albo moja podswiadomosc płata mi takiego figla. ..
U mnie wezystko ok nic sie nie dziejeLaski, które piszą z tel. Czy Wam też forum dziś szwankuje? No wylogowuje mnie ciągle, ciężko mi posta napisać, bo ciągle mi je kasuje. Szlag mnie zaraz trafi!
Jeszcze nie wszystko stracone jesli nie ma @zawsze jest cien nadzieji. trzymam mocnoo &&&&Cześć
Lux, patrz, co za zmiana u szwagierki
Anula, trzymam kciuki!
A u mnie chyba nic z tego... Temperatura spadła, brzuch boli jak na @, więc pewnie przyjdzie jutro... Szkoda, że magia Świąt nie zadziałała![]()