Julka89.89
Cudzie trwaj..
dziewczyny zasypiam na stojąco...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to zapowiada sie ciekawie oby nie przyszla.A jak wyniki badan wyszly pewnie pisalas a ja nie dam rady nadrobic...
zmykam do pracy w podłym nastroju
teraz z moimi starankami muszę poczekać minimum do 28 czerwaca, a potem już mi lajcik
tak wiec nic dziwnego że mało piszę...
Ale moje spostrzeżenie dziewczynki a czy wy za bardzo nie wx]czytujecie się w soje objawy???
czasami lepiej wrzucić na luz a samo zaskoczy!!!!!!!
Życzę miłego dnia![]()
Ja juz po wizycie. Lekarz zrobił mi dokładne usg. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Szyjka ma 36mm jest długa i zamknięta. Przepływy w normie. Ludki mają 64 i 65mm (wg usg jest to 12t 3d) ważą ok 13g jak dobrze gina zrozumiałam. Narządy uwidocznione prawidłowej budowy, kość nosowa jest. Nt 1,3 i 1,5. Tętno 154 i 148. Na 90 % będą córeczki
Powiedział, że na kolejnej wizycie juz powie na 100% te wizytę mam 11.05 i to ostatnia wizyta na którą będę czekać miesiąc. Kolejne wraz z usg będę miała co maks dwa tygodnie. Kazał mi też ciśnienie w domu mierzyć i zapisywać i na kolejną wizytę mam mu przynieść. A wiecie co jest najlepsze zapomniałam zrobić badań! Dopiero teraz pojadę na pobranie krwi i siuski oddam do analizy no i lekarz będzie dzwonił jeżeli wyjdzie coś nie tak - u mnie wyniki idą prosto do gina. Leki dalej biorę jak brałam![]()