Luxuorius
Moderatorka
ja jestem cierpliwa, ale zaczynam pekacLux trzymam kciuki ;-) Claudia ty zrobiłaś przed terminem @ test? ależ my kobiety niecierpliwe jesteśmy ;-)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja jestem cierpliwa, ale zaczynam pekacLux trzymam kciuki ;-) Claudia ty zrobiłaś przed terminem @ test? ależ my kobiety niecierpliwe jesteśmy ;-)

zalezy od wysokosci betyTak się mówi żeby robić test dopiero w dniu spodziewanej @ a dużej ilości kobiet wychodzi juz przed terminem
dobranocJa nie wiem, jeszcze nigdy nie miałam pozytywu ;-) dobranoc laski, uciekam bo umieram ;-)
zostaje sama? heheheDobranoc :-*
Zaczęłam w pl.Cytrynowa a tabl anty zaczelas w Pl czy w UK? bo moja siostra mowi ze tam przepisuja takie co u nas wycofane .![]()
Kami mi sie Oliwier nie podoba, za to Lilianka i Luiza bardzo. Jejku zazdroszcze ze Wy jyz imiona wybieracie .![]()
Witam kolejną staraczkę, zobaczcie jak u nas milo, dziewczyny juz w drugi trymestr powoli wchodzą a dalej do staraczek wpadają na ploty .![]()