Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam corcia mi dala w kosc dzisiaj, wiec szykuje sie do spania po malu. Doczytalam Was i czekam jutro na pozytywne wiesci w koncu A jak mnie dalej tak bedzie mdlic to jeszcze z Wami bede testowac hyhy
Hehe musze folika dokupic to przy okazji w jakis tescior sie zaopatrze ale pewnie cos zezarlam i to z tego tak... o wiem! zrobie sobie jutro kawe i jak mnie odrzuci to znaczy ze ciaza
Hahaha gdybyscie wiedxialy ile ja mam ksiazek ciaxowych hahaha. Fajna czytalam pt. W paryzu dzieci nie grymasza i mam kaz cookie ciezarowka przez 9 miesiecy swietnie napisana z jajem ksiazka
Cześć Wszystkim Ledwo, żyję po tym weekendzie. Wczoraj na dobre zaczęła mi się @ do tego miałam 2 dni od rana do wieczora zjazd na studiach bo sobie podyplomówkę wymyśliłam :/ ledwo, żyję a jutro znów do pracy. Wybaczcie ale nie mam szans wypowiedzieć się na tematy, które poruszyłyście przez te dwa dni.
Jak uważacie, jest sens brać kwas foliowy przed zajściem w ciążę czy to tylko wymysł farmaceutów. Za 2 cykle zaczynam starania i jeśli trzeba go brać to bym zaczęła