madziolina_p
Fanka BB :)
Ja nie umiem ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja nie umiem ;-)
Nusia,
Oj tak ja też zwiedzalam Rossa na promocji -49% ale powiem wam, że to nie sport dla ciężarnych. Odpuściłam wiec podkład i uwierzcie, że jak pojechaliśmy na drugi dzień to panie wykładały towar i bez niczego wybrałam sobie swojego bourjois i to w odpowiednim odcieniu 51.
Dziewczyny czy mamy na wątku jakieś kociary bo mam parę pytań![]()
Kami moja mama używa żwiru benek compact chyba tak się nazywa to a karme sprawdzę![]()
U mnie też dzisiaj brzydko i myślę że będzie lało.
Majdaczek proszę o zmianę wieku na 27 dzisiaj mam urodziny ale jestem staraaaa![]()
A jak! Dlatego ide do mniejszego sklepu z kartka i malym i juz. Ale takie zakupy jak woda, papier toaletowy, czy proszek to w duzym
Ja tez kocham kiciorki![]()
Madziolina dobre podejscie, jak ja ide ze starym do biedronki to 120 zl a jak sama to 40Chyba mu kaze zostawac w samochodzie ale kto mi bedzie zgrzewke wody nosil?
![]()
Anulka wszystkiego najlepszego,duzo spokoju i radości.
ja tez co jakiś czas kupuje te pierogi,ale z mięsem nie tkne,jakoś się boje co tam jest![]()
Nusia niezłe zakupy, ja lubie lakiery mieć, z malowaniem jakoś gorzej hehe.
Wy dziewczyny już po ćwiczeniach, ja przewaznie poznym wieczorem. a skupiacie sie na jakuejś partii czy ogolnie dzialacie? Ja tylek mordujeI troche sie staram zawsze damskich pompek żeby ( . ) ( . )nie opadły.