reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Czesc kobietki :* najbardziej mnie przeraza ze sama musze z recepta kombinować bo on miał problem wypisac. W końcu mi w pracy wi-fi włączyli ;)

Gaga wg mnie jakoś dziwny ten lekarz. Przecież chyba on jest od tego, żeby wypisać recepte a nie tylko decydować jakie leki a za receptą musisz biegać sama. Masakra jakaś. Ale wiem, że napewno sobie poradzisz i recepte załatwisz

witam,ja wkoncu po pracy:-)
u mnie z obowiązkami jest tak ze musze swojego czasami pogonić żeby mi pomógł bo najlepiej by patrzał zebym ja wszystko zrobila,a jak ja jestem po 12h pracy to mi się niechce a tu pranie,sprzatanie,gotowanie itp.to mnie noc dopada bo to czasu wymaga

ale dzisiaj mało postów, weekend się zaczął

My mieszkaliśmy z babcią męża, koszmar. Teraz teściowa wzięła babcie. Zupełnie inna jakość. Co jedna gospodyni to jedna ;). W domu też muszę wszystko sama ogarnąć, bo mój to non stop w pracy jest odkąd 2 lata temu zmienił robotę;/ na zakupy duże razem jeżdzimy to on dzwiga. No i zaprowadza młodego rano do przedszkola, to nie muszę go ogarniać, bo młody wstaje jak ja już w pracy jestem
A prasować nienawidzę i nie prasuję. Dopiero jak muszę coś założyć to prasuje ;)

My tez mieszkamy na swoim z kredytem:-)dwupokojowe mieszkanko, nie za duże ale jak to powiedziała moja koleżanka " nie przeliczaj szczęścia na metry" ;-) mamy za to przecudownych sąsiadów, bardzo często całe piętro się spotyka, razem gotujemy, gramy w gry i gadamy bez końca :-)

my też mamy 2 pokoje, i wielką kuchnię. Będziemy w tym roku remontować i robić 3 pokój z mniejszać kuchnie

reklama
ja dalej bez okresu - 43 dzień chyba. Dzisiaj to już byłam pewna, że się zaczyna, ale tylko jakieś drobniutkie krwawienie i dalej cisza. Wkurza mnie to i zaczyna powoli stresować

Do góry