Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pkati mi w 31 dc wyszedł test negatywny dopiero dzisiaj w 36 dc dwie kreski, więc może za wcześnie zatestowałaś. Wciąż trzymam kciuki &&&&LadyAgnes brawo gratuluje z całego serca zobaczyłam rano co napisalas i poszłam robic swoj test i narazie 1 kreska ale temp wysoka nadal 37
Bardzo die ciesze 2 pierwsze kreski w tm roku trzymam kciuki zeby wszystko gładko poszłopamietaj spokojnie wszystko i niech nikt cie nie denerwuje dIsiaj bo my mu skopiemy D **
Ślę, ślę -----------------------------------------------------------> Łapiecie?doczytałam w skrucie
Agnes wielkie gratulacje a mówiłam mówiłamprzeslij troszke fluidków
![]()
Oczywiście że takNasza Lady pewnie pracuje![]()

Noelka przykro mi, a tak dobrze się zapowiadało. Kciukam za następny cykl.Lady Agnes, wow! Ogromne gratulacje!wstaw zdjęcie testu
u mnie @ się rozkręciła
Dziękuję Majdaczku za miłe słowa. Zobaczysz, że niedługo dołączysz do staraczek - ja mocno w to wierzę!Lady Agnes wielkie gratulacje. Wreszcie mamy II kreseczkiJak założyłam ten watek to Ty pierwsza odpowiedziałaś i jesteś pierwsza z II kreseczkami. Jeszcze raz gratulacje i uważaj na siebie i dzidzie.
noelka26 przykro mi,tule Cie mocno. Podaj termin następnej @.
Trzymam kciuki za następne testujące. Tez bym już chciała należeć do staraczek![]()
Witaj JanuarkaHej dziewczynki jestem mama zywiolowego 2 latka,myslimy w tym roku zaczac starac sie o rodzenstwo dla niego,chetnie dolacze do grupy staraczek.Pozdrawiam![]()

o proszę:
Tu poranny:
Zobacz załącznik 663575
A później w ciągu dnia, bo nie mogłam uwierzyć ;-)
Zobacz załącznik 663576