reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
matka zawsze brata faworyzowala, ja bylam najgorsza, studia skonczylam a jako niania parcuje, wedlug niej to skandal, jestem gruba, nieodpowiedzialna no i ogolnie zaluje, ze mnie urodzila, Bogu chwala, ze tate mam cudownego

No już kilka razy mi jego rodzina wiazanke rzuciła że się ojcem nie interesuje. A on taki chory (ma nadcisnienie, krwiaka w mozgu i nadwage do tego już kilka udarow miał). A jak raz był w szpitalu to jak chciałam go odwiedzić to powiedzial pielęgniarce że nie chce moich odwiedzin. Tylko w razie czego mój numer podaje żeby informować o wszystkim. Kiedyś brat sie nim zajmował a teraz zostałam mu tylko ja a on i tak ani myśli mieć że mną poprawne stosunki. Bo ja zajde i zapytam jak się czuje i czy coś mu potrzeba to zrobię zakupy a on by chciał żebym mu kase dala.

reklama
Lux i ok niech będzie z jego strony Ale nie rozumiem ludzi którzy uważają że powinnam mu lezc w zad za wszelką cene.
Proponowalam swoją pomoc. Odrzucił ja kilkakrotnie i jeszcze ludzie mi mówią że za mało się staram

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry