reklama

Staraczki 2015 : )

Lux powodzenia więc :-) ja tam nie znoszę sprzątania krew mnie zalewa jak mam w domu u siebie sprzątać a jak bym miała jeszcze u kogoś innego :szok:

Haha wchodzę do małej pokoju bo jakoś cicho się zrobiło, nie ma jej :eek: zaglądam do namiotu a ta poduchę i kołdrę wciągnęła lalkę przytuliła i śpi :-)

Edyta
dywanu jeszcze nie robiłam ale mam za sobą sporo kocyków więc źle nie będzie heh chyba

Ostatnia edycja:
reklama
Lux powodzenia więc :-) ja tam nie znoszę sprzątania krew mnie zalewa jak mam w domu u siebie sprzątać a jak bym miała jeszcze u kogoś innego :szok:

Haha wchodzę do małej pokoju bo jakoś cicho się zrobiło, nie ma jej :eek: zaglądam do namiotu a ta poduchę i kołdrę wciągnęła lalkę przytuliła i śpi :-)

ja uwiebiam sprzatac ,musze miec wszedzie czysciutko a zmywac uwielbiam ,jedynie czego nie lubie to prasowac :-p

slodka ta twoja niunia ,teraz masz chwilke dla siebie :-)

Lux zawsze parę złoty do przodu, ja wczoraj jak z jazdy wróciłam to padłam nie wiem kiedy z 2h spałam
Edyta oj udała się heh takie pomieszanie aniołka z diablichem że hej heh wczoraj była na służbie u mojej mamy i istny anioł mama mówi że dziecka nie było no do momentu aż nie wróciłam haha

ehh przydał by się teraz bo patrzę na dywan i płakać mi się chce moje dziecko budowało z lego kolej i mi to sprzątać przyszło. teraz fajnie by było mieć taki pilot przycisk włączasz i samo się sprząta haha chyba kiedyś taki film był co dom sam się sprzątał :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry