reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
To ja się na listę nie wpisuję na razie, ale mam nadzieję, że mogę pisać od czasu do czasu? ;-)

Kacha mówisz blisko siebie mieszkamy, a po nicku wnioskuję, że i rocznik i imię to samo :tak:

patrycja ja stosowałam żel preseed czy jakoś tak, bo u mnie problem z nawilżeniem, a wiadomo, że te wszystkie żele intymne utrudniają zajście, ale żeby to jego całkowita zasługa była to nie powiem.

ja właśnie mam problem z nawilżeniem czasami trudno mi rozróżnić śluz płodny od niepłodnego, zaczęłam brać wiesiołka bo czytałam że niektórym dziewczynom pomógł zobaczymy jak to będzie u mnie:-)

Pati ja go 90 dni bralam, tyle ile trzeba, bierze sie go caly cykl, odstawia sie go po tych 90 dniach lub gdy sie zajdzie, ja sie bardzo zle czulam po nim, mialam bole brzucha i biegunke, ale on ma takie skutki uboczne

To ja się na listę nie wpisuję na razie, ale mam nadzieję, że mogę pisać od czasu do czasu? ;-)

Kacha mówisz blisko siebie mieszkamy, a po nicku wnioskuję, że i rocznik i imię to samo :tak:

patrycja ja stosowałam żel preseed czy jakoś tak, bo u mnie problem z nawilżeniem, a wiadomo, że te wszystkie żele intymne utrudniają zajście, ale żeby to jego całkowita zasługa była to nie powiem.

tak, tylko pisz i sie nam przypominaj :-) bo my potem nie pamietamy kto kiedy pisal, obecnie "rzadzimy" na watku zamknietym i tu nas mniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry