reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam Was wieczornie :)

U mnie nadal @ brak, jeszcze poczekam, jak za tydzień nadal jej nie dostanę wybiorę się do gina sprawdzić co jest nie tak.

Ja także nie mam problemu z zagonieniem męża do przytulanek, jak już się zdecydowaliśmy na dzidziusia to i ja chodzę cały czas napalona :) Na razie przez 2 cykle bez skutku ale jestem dobrej myśli :)

Kami przy takich wynikach i przy takim tętni 120 w spoczynku szok, ze serca jeszcze dycha :P

Osobne podziekowania daletego, ze jesteś tutaj od poczatku i jestes tak pozytywną, dobrą i mila osobą ze nie myslalam ze mozna takich ludzi poznac na forum :)

Weszlam ostatni raz zobaczyc czy ktos chce infolic, z racji tego ze odzewu brak znikam :) jezeli któras olsni ze jednak potrzebuje to zapraszam na priv :)

Kami przy takich wynikach i przy takim tętni 120 w spoczynku szok, ze serca jeszcze dycha :P

Osobne podziekowania daletego, ze jesteś tutaj od poczatku i jestes tak pozytywną, dobrą i mila osobą ze nie myslalam ze mozna takich ludzi poznac na forum :)

Weszlam ostatni raz zobaczyc czy ktos chce infolic, z racji tego ze odzewu brak znikam :) jezeli któras olsni ze jednak potrzebuje to zapraszam na priv :)

ja jednak licze, ze wrocisz!

reklama

Udanego ślubu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry