reklama

Staraczki 2015 : )

Witajcie :)

Wracam po jakimś czasie, gdyż postanowiłam zostać mamą poraz drugi. Póki co @ rozkręciła mi się wczoraj po 8 dniowym spóźnieniu, więc myślałam, że to już w pierwszym cyklu zaskoczyliśmy, a tu zonk. Tak więc zaczynamy od nowa. :) Może się przedstawię po krótce. Kasia lat już prawie 29, mama 3-letniej Zośki, od roku po rozwodzie i toksycznym 6-letnim małżeństwie, na nowo zakochana do szaleństwa i szczęśliwa z tego co życie mi daje :) Mam nadzieję, że miło nam się będzie pisać :)

Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam miłego niedzielnego popołudnia :*

K.

reklama
Wrrrrr!!!!

Tyle sie napisał am i zamknęło mi forum!!!

Nie chce mi się pisać 2 raz.

@ nadal nie ma... 4-6 dzień spóźnienia ( licząc 31-33 dni cyklu) w piątek test tegatywny. Brzuchol cały czas boli juz prawie 2 tygodnie :(

Witam kolejne 2 nowe staraczki ;)

Ja dzisiaj troche z obiadem na lenia i w sumie na zyczeni lubego makaron z boczkiem i twarogiem ;)))

Pogoda ladna u mnie ale jakos nie mam ochoty sie nigdzie ruszac ; (

U mnie okres za tydzien dopiero a sie czuje jakbym miala jutro dostac :/

Witam Kasiu :))

Witajcie :)

Wracam po jakimś czasie, gdyż postanowiłam zostać mamą poraz drugi. Póki co @ rozkręciła mi się wczoraj po 8 dniowym spóźnieniu, więc myślałam, że to już w pierwszym cyklu zaskoczyliśmy, a tu zonk. Tak więc zaczynamy od nowa. :) Może się przedstawię po krótce. Kasia lat już prawie 29, mama 3-letniej Zośki, od roku po rozwodzie i toksycznym 6-letnim małżeństwie, na nowo zakochana do szaleństwa i szczęśliwa z tego co życie mi daje :) Mam nadzieję, że miło nam się będzie pisać :)

Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam miłego niedzielnego popołudnia :*

K.
witaj:)

Cytrynowa nie bardzo lubie wersje z serem- jakos tez nie lubie wprowadzac innowacji:no:swego czasu miałam w lodowce pelno małych sloiczkow z zupa pomidorowa a w zamrażalniku pojedyncze kotlety do usmażenia:-D
Czesc imienniczko:tak:Powodzenia:tak:
Cytrynowa może smedzi ale nic nie przysmedzi?:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry