reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
część baby :)

Natka to trzymam kciuki, żeby to nasze PMS się okazało ciążą :-D aczkolwiek jakoś nie wierze, że mi się tak od razu uda i pewnie będzie rozczarowanie... jeszcze dzisiaj się skusiłam na test i oczywiście I kreska. Nie wiem czego ja się spodziewałam jak w poprzedniej ciąży pozytyw miałam dopiero tydzień po terminie :rofl2:

Dzień dobry dziewuchy :D
Ja z okazji dnia ojca zrobiłam teściora w 29 dc (termin @ na sobotę) i są mocne II krechy :D :D :D ale narazie staram się nie cieszyć, bo mam wrażenie że to zbyt piękne by było prawdziwe - może coś źle zrobiłam z testem i błędnie mi pokazuje. Zrobię kolejny jutro rano. Milion myśli na minutę, trzymajcie kciuki proszę żeby to jednak był Kropek :)
miłego dnia wszystkim

Balladyna jak juz sa mocne a nie cienie cienia to raczej nic nie zrobilas zle no chyba ze nie planowalas ciazy to sie zle zabezpieczylas. :-).
Dobrze ze w koncu sa jakies ll kreski moze w koncu przelamanie tej zlej passy

reklama
jejku no oby oby... I nie dziękuję ;))
chyba się jeszcze po robocie kopsnę do rossmanna bo nie jestem pewna czy jeszcze jakiś test w chacie mam. Jakoś tak odrazu te krechy się pojawiły, dlatego mnie to trochę zastanawia. Mykam pracować (taaaa...).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry