reklama

Staraczki 2015 : )

Lux J mi od rana kazał nowej oferty internetowej szukać i tak mi zeszło. Zaczęliśmy oglądać Grę o tron i się wciągnął, a limit nam się skończył i dziurę mi w brzuchu wierci. Teraz pojechał jeszcze do naszego lokalnego dostawcy. Zobaczymy.

a ja ide w koncu nogi ogolic i pachy i umyc wlosy, potem jedziemy szybe wymienic

reklama
No dobra! To ja też wskakuję pod prysznic :) J zarządził klejenie płytek klinkierowych na elewacji, bo wstyd się przyznać, ale już cztery lata nam z tym schodzi. W międzyczasie zrobiliśmy wiele innych rzeczy, a to nam idzie jak krew z nosa. Idę mu docinać, a J będzie kleić no i może jakoś to skończymy.

No dobra! To ja też wskakuję pod prysznic :) J zarządził klejenie płytek klinkierowych na elewacji, bo wstyd się przyznać, ale już cztery lata nam z tym schodzi. W międzyczasie zrobiliśmy wiele innych rzeczy, a to nam idzie jak krew z nosa. Idę mu docinać, a J będzie kleić no i może jakoś to skończymy.

moj mial isc na dzialke a malowac bedzie korytarz

Bo troszkę za duże koszty. Dopiero od czerwca przyszłego roku by nam się opłacało - wtedy nam się kończy jedna z umów. W poniedziałek zobaczymy jeszcze u tych lokalnych, bo dziś było zamknięte. Ale pewnie koszt będzie podobny. Chyba że się uda wykorzystać stary router i antenę.

my teraz placimy 30 zl za za neta w plusie, ale jak sie skonczy umowa to na radiowke idziemy

reklama
Hallo Dzieczyny:tak:
U nas pogoda sloneczna ale jest chłodno:sorry:
Zaliczylam w wannie kapiel i golenie:-DW pojechal po większe akwarium - już nie mogę się doczekać urządzania:-D
Lux ja mam radiowke i swietnie chodzi:tak:
Wybieramy się na zakupy - teraz swoje w mięsnym trzeba odstać bo sklep mi zamykają co kupowałam zawsze i do innego trzeba isc:wściekła/y:
Koniec @wiec dziś można poszalec:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry