reklama

Staraczki 2015 : )

Właśnie zetknąłem na tego Pajero - bardzo fajny. Podobny do riko nano.

My takiego będziemy mieli
url]

I nie strasz mnie z tym czasem ;) narazie do sierpnia jeszcze daleko. A gdzie tu do końca września :p

reklama
Pajero wygląda pozadnie i az się zdziwiłam, ze to polski producent:tak:Ten co bedziesz miała tez jest fajny:tak:mialam tez takie kola jak Ty bd miała ale jakos zle się mi jezdzilo dlatego teraz chciałabym sprobowac na większych kolach i pompowane mieć:tak:
Lux co kupilas?ale masz pyszności na obiad:-D

kobitki staram sie czytac was na bierzaco ale nie mam czasu odpisywac. u mnie na osiedlu zaczeli rozkopywac kable i bede miec problem z internetkiem.

Majdaczku podaje date kolejnej @ to 5.08 .

jak tym razem nic nie wyjdzie to ide do gina prywatnie... niech tam zajrzy i powie co i jak. tym bardziej ze rozwalaja mnie te nieregularne miesiaczki.

gratuluję calej trojce pieknych 2 kreseczek! wyslijcie troszke fluidkow do nas staraczek :)

milego dnia!!!

Pajero wygląda pozadnie i az się zdziwiłam, ze to polski producent:tak:Ten co bedziesz miała tez jest fajny:tak:mialam tez takie kola jak Ty bd miała ale jakos zle się mi jezdzilo dlatego teraz chciałabym sprobowac na większych kolach i pompowane mieć:tak:
Lux co kupilas?ale masz pyszności na obiad:-D

ja uwielbiam ten obiad miami, zaraz pękne :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry