reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
ONA nie stresuj się u mnie tez inaczej wychodzi niż lekarz mówi i to o tydzień różnicy
xkarola za mną chodzi leczo i chyba jutro zrobie jade na krew,i glukozę:baffled: to kupie co trzeba i upichce
majdaczku GRATULUJE!!!

ja mam problem ze snem siedze do północy i oglądam filmy bo niemoge zasnąc,potem się wierce,kręce,przeciągam ale śpie do 10:tak:ale to nie spanie jakos niewygodnie mi ,dziś mnie od tego plecy bolą-chyba kupie rogala do spania ale czy to faktycznie dużo daje,taka poducha?

Moni nie podpowiem Ci kochana, bo nie używam tego typu poduszek. Ale ogólnie lubie jaski, bez nich nie potrafię zasnąć. Chociażby jednego zawsze pod głową mieć musze. Inaczej jest mi za nisko i nie wygodnie. A jeszcze przyzwyczajona jestem do ściskania czegos w dłoniach i tym czyms przeważnie jest poduszka w kształcie serca prezent od M na jakąś tam pierwsZa czy drugą rocznicę od zapoznania :D

Natka my robimy duze zakupy na Tomka wyplate, takie zapasy za 250-500 zl, mieso,oleje, maki, ryz, makaron, cukier itp plus paliwo, rachunki, karty i nne oplaty, plus co drug dzien na swiezo po chleb jezdze i wedliy i idzie 12-25 zl i raz w tygodniu na takie srednie zakupy jezdze w weekend najczesciej, zeby na bierzaco kupic swieze jedzenie i idzie wtedy 50-120 zl, na moja wyplate tez zarcie kupuje, z mojej wiecej idzie na avon czy rossmanna i na odkladanie i ubrania....

My zaraz będziemy wracać do domu :)

Dotleniamy się na placu zabaw, a Jadzia się bawi.

Szkoda tylko, ze słoneczko uciekło :(

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry