reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej hej! Siedzę w McDonaldzie i sączę kawkę. Padam na pysk, a przede mną jeszcze ponad 250km.

Kacha to wyjazd służbowy. Ostatnio przez prawie rok miałam spokój, ale teraz znowu się zaczną wojaże.

Nie lubię takich wyjazdów latem, bo cały czas o dzieciach myślę. No bo gdyby były ze mną to trochę byśmy pozwiedzali po drodze. A tak to jadę jak najszybciej tam i z powrotem, bo z tęsknoty usycham.

Witam dziewczyny. Faktycznie dziś baaaaardzo gorąco. Siedzę przed komputerem, staram się pracować, ale kiepsko idzie. No to postanowiłam Was odwiedzić. Co tam u Was ciekawego? ;) Ja w przyszłym tygodniu mam wizytę u nowego ginekologa, mam nadzieję, że coś zaradzi :).

bylam w miescie, zabralam szwagierke, co spotkalo sie z oburzeniem tesciowej
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
ale jak jej powiedzialam, ze ma zrobic liste zakupow to sie zamknela
AvlBGIRpU5QBHiYV2VAEVYUBA8jAGnTaKgQdCoR5mOFDHigo9sDA9kGAmI4mqP pnrOA2wwBM9YAyAUADZAAQAwt6JgD3XeIL5HyxRABY4J7GCJiPGuUh4OQ6KpRFDJQqpMFEEwECIIFifxiQCsh3OfbH ssQ8krzLSQwYQtiOEGJ9c4gIKCgEHQTjGysKLAFSVQQQgVJSDCSheBJPMNh6lBwE4DSZxQjQbSwFGOBBpA44oc4pBwDIzSyaiLCRGMgI8fsWxjjAzW9ELBISTEoUV0W7DQQDomqMEINZDgcgs8yLwRTgSz6HGOJFUNFEQC2uCRhC0UjOAIOPu8swovztDThz4OJNBBQU8kEE0zGGBQBylYpFJFHZBCykM3ohwUxAMVZSrRA4MOFBAAOw==
jak wrocilam to dostalam od niej sporo ziemniakow, mialam sporo w domu, dokupilam dzis i dostalam od niej, takze pyry rządzą
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry