reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Wiesz moj Damian najstarszy z rodzenstwa. Wszystko juz po slubach i z dziecmi. Jego najmlodszy brat juz ma jedno dziecko a siostra za miesiac rodzi drugie .

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Moja teściowa jeszcze przed ślubem mojemu do głowy nakładła, że ma mnie na rękach nosić. I był czas, że sprawdzała czy jest dla mnie dobry. Aż mi go żal było, bo jak go chwaliłam, że mi pomaga to leciał tekst: po to kowal ma rękawice, żeby sobie rąk nie poparzył. Nie wiem czy przypadkiem teraz zdania nie zmieniła, ale wolę nie pytać :)

wiecie, ze Klusek wyklada juz brzuch do laskotania? uczylam go tego i zalapal cwaniak
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
a jak dzis sie patrzyl na mnie tymi blekitnymi oczkami, jak niemowle na mame, az sie wzruszylam, moj Tomek mowi, zobacz jak on sie patrzy, z jakim zaufaniem
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
a coraz ladniejszy sie robi​

A że tak nieśmiało zapytam: testuje któraś teraz? Temat staranek ewidentnie zszedł nam na dalszy plan :) ale może to i dobrze :)

Kotek jak tempka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry