kasik90
Fanka BB :)
wiecie, ze mam kolejna cala noc przespana i zoladek nie boli, chyba nerwy ustapily :-)
Super wieści
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiecie, ze mam kolejna cala noc przespana i zoladek nie boli, chyba nerwy ustapily :-)
Dziekuje KarolaTyle emocji ostatnio, ze plakac mi się chce ale ciesze się
Kasik ja jestem mega spiaca od 2 dni ale myslalam, ze to przez niewyspanie we wcześniejszych nocach...problem z jedzeniem zwalalam na smutek który mnie opanowal...ale koloru brodawek nijak nie szlo wytlumaczycdusznosci tez nie
w krzyżu tez zalupie a teraz cale podbrzusze pobolewa
Super wieści![]()

Kachaa super wiescigratuluje
Ja znowu na zwolnieniu. Tak mnie kosc ogonowa boli, ze chodzic nie moge
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Kolor brodawek sie zmienia w ciąży?! O kurcze, hehe to tego nie wiedziałamw sumie nigdy nie zwracałam na to uwagi..
Jak mala bylam to mialam wypadek mialam zlamany obojczyk, killa zeber... Zle mnie zlozyli i jak roslam to mi kregoslup powykrzywialo i troche wogole krzywo uroslo [emoji14] No a teraz brzuch mi rosnie, wszystko sie powieksza o uciska mi tam i stad ten bol.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

szkoda tylko, ze znow mi ludzie donosza, ze byla pracodawczyni mi tylek ostro obrabia![]()
Nie przejmuj sie kochana.. niech se gada jak lubi a Ty żyj swoim życie a ją olej sikiem prostym![]()