• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
hej laski, u nas mega wichura byla, masakra jakas, az piasek latal kolo bloku a potem burza przyszla, dzialo sie, dzis wybieramy sie do mojej babci i Brajanka, bo mlody piszczy za mna jak i ja za nim

wiesz co mio rodzice niestety mieszkaja 6 kilometrów odemnie a moja matka musi zawsze wszystko komentowac jest nie do wytrzymania nie lubi mojego męża i robi wszystko byśmy sie roztali ona twierdzi ze powinnam miec chlopa z kasą przy dupie by jeszcze jej fundował przyjemnosci

wiesz co mio rodzice niestety mieszkaja 6 kilometrów odemnie a moja matka musi zawsze wszystko komentowac jest nie do wytrzymania nie lubi mojego męża i robi wszystko byśmy sie roztali ona twierdzi ze powinnam miec chlopa z kasą przy dupie by jeszcze jej fundował przyjemnosci

wspolczuje Ci takiej chorej sytuacji, wiesz :no: u nas nikt sie nie wtraca, bo zrobilam z tym porzadek, tesciowa odcielam, a moja mamuska zobaczyla, ze traci corke i jest do rany przyloz, tata od zawsze dobrze ze mna zyl i to mnie cieszy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry