Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To ty 2lata młodsza ode mnie. Ja już też trójkę mam A jak urodzi ci się trzeci maluszek to praktycznie będziesz tylko rok młodsza niż ja gdy dorobiłam się trójeczki.
hejj ja juz na nogach niestety myszy mnie znowu obudziły grrrr niewiem jak sie ich pozbyc z domu juz kilka zabiłam ....... trutki mam po kątach rozłożone ale te wredoty sa tak mądre że tego nie ruszaja na szczęscie na dniach ma przyjśc specjalista ,..... juz ich obecnosc mnie denerwuje tylko słychac w nocy jak buszują i nad ranem to samo a jak ktos wyjdzie z pokoju to zaraz sie chowaja i nie wiadomo gdzie je szukac
no zwłaszcza teraz .... idzie jesień i sie pchaja do domu na poddaszu jest ich odgroma i schodza na dól do mnie do domu przez dziury koło rur z wodą i boilera
Afro to współczuje :/ ja nigdy nie mialam z tym problemu bo mieszkam w bloku, ale w piwnicy zdarza się, ze grasują ale ich pozbyciem i trutkami zajmuje sie administracja.