Gratuluję:-)jestem w ciazy !!kochane wybaczccie ze sie nie odzywalam ale musialam odpoczac od tematu ciazy a tu taka niespodzianka!! za was trzymam mocne &&&&
jak się czujesz?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję:-)jestem w ciazy !!kochane wybaczccie ze sie nie odzywalam ale musialam odpoczac od tematu ciazy a tu taka niespodzianka!! za was trzymam mocne &&&&
jak się czujesz?jestem w ciazy !!kochane wybaczccie ze sie nie odzywalam ale musialam odpoczac od tematu ciazy a tu taka niespodzianka!! za was trzymam mocne &&&&

w końcu weekend mamy i mały zastój na forum:-)
ja juz nie mogę doczekać się wiosny
jestem w ciazy !!kochane wybaczccie ze sie nie odzywalam ale musialam odpoczac od tematu ciazy a tu taka niespodzianka!! za was trzymam mocne &&&&
Gratulacjejestem w ciazy !!kochane wybaczccie ze sie nie odzywalam ale musialam odpoczac od tematu ciazy a tu taka niespodzianka!! za was trzymam mocne &&&&
jestem w ciazy !!kochane wybaczccie ze sie nie odzywalam ale musialam odpoczac od tematu ciazy a tu taka niespodzianka!! za was trzymam mocne &&&&