Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kontrola chyba ok bo mialam usg narzadow rodnych 7dc jajniki wielosci 37*22 drugi 35*23 endometrium 5 mm zatoka wolna od plynow wiec chyba ok a pozniej na kontrole ginekologiczna mam przyjsc za tydzien.
Kasik a ty sie nie martw tylko ciesz bedzie dobrze![]()
w pracy super, jestem zadowolona, bo czuje sie szanowana i doceniona
no to tylko pogratulowaći oby tak było dalej
Czesc dziewczyny.. nie wiem czy dobrze trafilam :-) od kilku miesiecy staramy sie z partnerem o malenstwo.. tydzien temu dni plodne.. moze tym razem sie uda.. chociaz z tego co wiem.. jak sie bardzo chce to nigdy nie wychodzi..
No to dobrze, że się polepszyło tylko do doopy, że znowu się teraz ta jelitówka przypałętała :/
niby sie z jednej strony cieszę że nie mam jakiś nadmiernych mdłości, wymiotów, zgagi itp ale z drugiej strony mnie to martwi jednak ;/ bo nie wiem czy brak objawów to aby na pewno dobry znak
witaj, dobrze trafilas, ile dokladnie sie starasz? napisz cos wiecej, pracujesz? masz juz dzieci? i powodzenia oczywiscie :-)
ja mialam lepsze dni w ciazy, ze nie bylo objawow, kiedy masz babolu tero wizyte?
Mam 21 lat i staramy sie juz jakies pol rokudzisiaj udalo sie zdobyc prace chociaz troche sie boje.. niestety dzieci brak.. za to jeden wspanialy chrzesniak dzieki ktoremu zapragnelam miec malenstwo.. moj partner ma corke :-) nie dziekuje.. na czwartek zapisalam sie na wizyte.. chociaz nie wiem czy to nie za wczesnie..