Luxuorius
Moderatorka
jak mi sie bobo zagniezdzalo to wlasnie mega duzo sluzu plodnego mialam i kluly jajniki, i mysle-kurcze czyzby druga owuluxuorius-no patrz czyli jednak możliwekurcze kaj się uda to będę skakać z radości
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak mi sie bobo zagniezdzalo to wlasnie mega duzo sluzu plodnego mialam i kluly jajniki, i mysle-kurcze czyzby druga owuluxuorius-no patrz czyli jednak możliwekurcze kaj się uda to będę skakać z radości
![]()

nu mnie zaraz po tym zagniezdzaniu zaczely sie delikatne objawy ciazowe a rowny tydzien po owu smierdzialo mi mieso, spalam na stojaco itp, objawy zaczely sie gdzies dwa dni po tym zagniezdzeniu, a nwet pamietam, ze faceta w to zagniezdzenie bzyknelam, bo mowie druga owu to dzialac trzeba, heh jaki czlowiek glupi se wymyslil ta druga owu, poprawilam wtedy ciaze i juz ahahahluxuourius-u mnie podobnie,kłucie w jajnikach delikatne,śluz ala płodny z nitkami krwi dziś małe ilości gestego mlecznego śluzu i lekki bul podbrzusza. w pierwszej ciązy miałam zero obiawów do 15tc
aha i strasznie zeby mnie bolaly i mdlosci juz przed terminem okresu dawaly w koscluxuorius-nieżlemoże u mnie też jakieś obiawy się pojawią
![]()