reklama

Staraczki 2015 : )

Ja tak samo Edyta popieram. Dla koncernów farmaceutycznych to woda na młyn. Oni nigdy nie Przyznają ze wynaleziono lek na raka. Bo to im wpływy bardzo by ograniczyło a nikt sobie na to nie Pozwoli chory swiat

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
U mnie córka po szczepieniach bardzo gorączkowala przez Trzy dni i mocno cofala sie w rozwoju [emoji35] a u nas wszyscy mieli to w dupie bo tak ma byc

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

u mnie maly do dzisiaj ma problemy ale po duzej dawce suplementacji,oczyszczaniu ,terapii jest o niebo lepiej ,powoli mu sie wszystko cofa ,ale jak narazie jest zakwalifikowany jako dziecko niepelnosprawne za 4 lata mamy kolejna komisje ale wtedy mam nadzieje ze juz bedzie dobrze i wszystko sie cofnie juz tak do konca ,ale inne dzieci nie maja tyle szczescia ,dlatego pisze to aby dac ostrzezenie innym ,wiadomo kazdy zrobi jak chce :tak:

Edyta, straszna historia :( przykro :(

Lux teraz jest juz rewelacja ,maly ma tylko opoznienie mowy rozumie po polsku i angielsku z tym ze ma duze problemy z mowa ,jeszcze kilka miesiecy temu nic nie mowil a teraz juz sporo mowi ;-) mozna sie dogadac z nim,co prawda nie kiedy mowi nie zrozumiale ale i tak sie ciesze bo wiem ze bedzie coraz lepiej :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry