reklama

Staraczki 2015 : )

Wstałam i ja:)zmęczona byłam wczoraj w szpitalu u siostrzenicy do 23... Kryzys wczoraj był dziś ponoć jest troszkę lepiej bo siostra dzwoniła.
Robię dziś test owu bo nie wiem czy mi dni płodne się nie zmieniły po lyzeczkowaniu.

Jakie plany macie na sb?
Yesenia jak Ty ładnie napisałaś o mnie kochana ewel;))))

reklama
Ewel, buziaki dla siostrzenicy, niech zdrowieje! Ja planów nie mam, śniadanie zjadłam. Potem sprzątanie, pranie i frytki będę robić na obiad :) a mój na fuche idzie do takiego dziadka robić żywoplot.

Lux no to jak u mnie kawę jeszcze w łóżku pije.. Wstawiłam już pranie i zmywarkę. Jakiś obiad trzeba zrobić trochę ogarnąć i można leniuchowac...;) wieczorem do szpitala. Oj jak ja kocham te dzieci.. Takie malutkie nie które i takie dzielne... Jak wczoraj widziałam te małe rączki sine po welflonach... Żal aż ....:(

Rację masz... A moja siostrzenica ma zaledwie 2 miesiące..Ale jak się uśmiecha jak jej się śpiewa to mijają te zmartwienia wszystkie... Sama daje nam sile. Ja bardzo dobrze żyje z siostra moją jest dla mnie prawdziwą przyjaciółka i zawsze możemy liczyć na siebie...dlatego mała jest dla mnie prawie jak córka... Ja miałam zabieg16 października i moja siostra w ciąży w 8 msc przyjechała do n nie do szpitala płakała razem ze mną... I miesiąc po 16 listopada urodziła. Kochane są obie;)

Rację masz... A moja siostrzenica ma zaledwie 2 miesiące..Ale jak się uśmiecha jak jej się śpiewa to mijają te zmartwienia wszystkie... Sama daje nam sile. Ja bardzo dobrze żyje z siostra moją jest dla mnie prawdziwą przyjaciółka i zawsze możemy liczyć na siebie...dlatego mała jest dla mnie prawie jak córka... Ja miałam zabieg16 października i moja siostra w ciąży w 8 msc przyjechała do n nie do szpitala płakała razem ze mną... I miesiąc po 16 listopada urodziła. Kochane są obie;)

Ewel sciskam Cie mocno !!! Jak dobrze, ze Twoja siostra moze liczyc na Twoje wsparcie.
Khadi, siemie pomoze nie tylko na wlosy:-):-):-)
Lux, zameczysz swego chlopa:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry