Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pewnie troche latwiej, ale strata to strata i na zawsze zostanie... ja nie rozumie tego swiata jak ktos chce miec dziecko to ma pod gorke a Ci co nie chca mnarza sie jak kroliki. Ja narzekac nie moge bo jedno zdrowe mam i latwo nam to przyszlo, pomimo Hashimoto, ale...
Ewel nie wiem czy będzie mi łatwiej to za bardzo boli. Khadi-ja w Wlkp mieszkam, koło Poznania i tu może kilka razy spadł śnieg w małych ilościach, po czym stopniał
Dziewczyny czy zdążyło się Wam kiedyś że mimo długotrwałego i urozmaiconego sensu facet nie kończy? Koleżanka zastanawia się czy jest dla niego mało atrakcyjna czy powinni pójść do seksuologa.
Co o tym myślicie?
Ewel-będę patrzeć na to dziecko i myśleć, jakby wyglądało tamto, czy byłby syn czy córka itd. Takich myśli nie da się uniknąć. Khadi-ja też uwielbiam wiosnę