reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilove przyjdzie wiosna, będą długie spacery, waga raz dwa spadnie. No chyba, że do wiosny zajdziemy :D
Uwielbiam twoje pozytywne nastawienie :):) fajna osoba jesteś ;)

Mi właśnie dietetyk mówiła ze lepiej teraz jesień zimę odpuścić bo wszystkie owoce i warzywa to sama chemia a potem latem wrócić i zgubić pozostałe 10kg (no teraz już 18 ;( )

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

O Matko ja to głupia jestem..:rofl2:
Przepraszam ale całkiem Was wszystkie pomieszałam.. Lady, Kamilove wybaczcie mi..:)

Za dużo postów do przeczytania, za dużo bym chciała Wam napisać a im dalej tym bardziej zapominam komu co chciałam powiedzieć;)

Jeśli chodzi o straty to ja dzięki Bogu nie przeżyłam tego. I mam nadzieję, że nie będzie mi nigdy dane. Ale moja kuzynka tak miała.
2dni przed porodem dziecko zmarło. Miało jakąś wadę serca. A ona przez tydzień musiała jeszcze je nosić i urodzić..
Nie przeżyłabym takiego czegoś. Wiem, że załamałabym się.
Koleżanka z kolei musiała wybierać czy urodzić chore dziecko (z Downem i króliczą wargą) czy usunąć. Usuneła. Ale był dramat.
Modle się, żebym ja nie musiała przechodzić przez takie coś.
Wolałabym stracić do 10 tyg niż rodzić martwe lub usuwać..

reklama
cześć dziewczyny, dołączam do was bo jakoś nam nie poszło w 2014 ... i tak oto nowy rok - nowe szanse! Miałam trochę problemów zdrowotnych w zeszłym roku ale juz jestem po badaniach i wszystko wygląda obiecująco. w tym roku postanowieniem jest: żadnych kalendarzyków i innych planów na poczęcie, bo tak to jakoś mi nie wychodzi - czysta natura a co ma byc to będzie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry