ketsurui
Fanka BB :)
Dziewczyny, w rossmannie jest promocja testy owu ( 5 szt) plus test pink gratis za 19 zł. Może któraś skorzysta 
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny
Przychodzę z rana z dobrymi wieściami. Pewnie większość z Was mnie wgl nie kojarzy bo udzielałam się na forum może z miesiąc, ale co tam, przynajmniej prześlę trochę pozytywnej energii!
Zobacz załącznik 793910
Dziewczyny, w rossmannie jest promocja testy owu ( 5 szt) plus test pink gratis za 19 zł. Może któraś skorzysta
gratulujęHej dziewczyny
Przychodzę z rana z dobrymi wieściami. Pewnie większość z Was mnie wgl nie kojarzy bo udzielałam się na forum może z miesiąc, ale co tam, przynajmniej prześlę trochę pozytywnej energii!
Zobacz załącznik 793910
ja pierdziele, to mieliscie to samo co my bo u nas tez nie kazala rachunkow zanosic do spoldzielni (pracowala tam jej kolezanka) a potem sie darla, ze czemu ja rachunkow tam nie dostarczam zeby jej kwote potwierdzila@Luxuorius u nas też tragedia, non stop telefony, wcześniej straszyła, że sąsiedzi okropni, że jednym założyła niebieską karte i żebyśmy na niichpolicje dzownili! A sadiedzii wszyscy super. Jak babke zalalismy 2 razy to nicc nie chciala! Faktycznie babbka obok darla sie po mężu czasem aalbo dzieciach, alle chwile pokrzyczalla i spokoj, nie biła ich ani nic... teraz, że wszystko ma być tak samo jak przy wprowadzaniu się, a wiadomo, ze sciany troszkę bardziej brudne ale nie będę jej chaty malować bo już wcześniej były uwalone... wymienilismy stoliki bo cos tam podrapane bylo, fototapete i już. Regularnie jej placilismy i wgl... jak przyszła kolejna nadplata i się odezwalam, że odlicze sobie bo to nasza kasa to ryk, że czytam jej listy, a to duża kartka a4 z adm bez koperty bez niczego z wielkim napisem :nadplata... zresztą inne rachunki za prad kazala nam otwierac bo to my placimy, ale jak nasza nadplata to juz nie, pfff. 2.5roku mieszkalismy, regulanie wszystko placone, a ta wiecxnie problem jakis. Teraz 2 pokoje u rodzicow mojegoo mamy poki co bo mielismy 3tyg żeby cos ogarnąć tylko:/
do ludzi dzwonila z blokow obok by jej donosili gdzie i kiedy wyjezdzamy, wiedziala nawet co mielismy ubraneApropo naszych menów... Ja swojego nauczyłam wrzucać skarpety do kosza na pranie. Jak zostawial je gdziekolwiek, to wkładalam mu je z powrotem do szafki. I tak się nazbierało, aż w końcu złapał brudne, chciał założyć i zonk
I powiedziałam mu wtedy, że skoro ubranie nie jest w koszu do prania, to znaczy ze jest czyste i można je nosić. I od tamtej pory wie gdzie co ma kłaść