Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przed owu temp zawsze idzie w dółNie wiem, @Spark, wyrocznio, oświeć nasa ile cykli mierzysz? Bo ja nie mam porównania, ale jeśli ta teoria jest prawdziwa, tzn ze będę miała owulacje juhu!
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie, ja jeszcze mikro nadzieję mam ze względu na ten mój spadek formy dwudniowy w 20/21 dc co z dreszczami przelezalam/ przespalam wiekszosc dnia niby chora ... jedynie tono taka byłaby najlepsza
no ale cóż trzeba przyjąć na klatę to co przyniesie los
trzeba walczyc dalej![]()
Kotek ale tu masz uzupełnione tylko do 20dctak wygląda mój wykres
To niedaleko :-) Wy tam macie szybkie połączenie z Wrocławiem z tego, co pamiętammiałam w grupie na studiach koleżankę z Legnicy i pamiętam, że pociągi często jeździły i dosyć krótko
a z PKP do pracy daleko masz?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A wg Ciebie u mnie dobrze to wygląda? Dodawalam wykres parę postów wyżejZ tego.co widzę to u mnie lekko spada 1 dzień przed owu, w owu też nisko, a dzień po już skok @Lanvintak dokladnie to mierze 3 cykle, pierwszy bez skoku był bezowulacyjny
a teraz?Pewnie, ja jeszcze mikro nadzieję mam ze względu na ten mój spadek formy dwudniowy w 20/21 dc co z dreszczami przelezalam/ przespalam wiekszosc dnia niby chora ... jedynie to
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na jakiej ulicy masz tą firmę? Tak, mieszkałam i nie mogę przezałować, że już nie mieszkamNo tak średnio co pół godziny leci pociąg do Wrocka i teraz to jak się nie zatrzymuje na wszystkich stacjach to jedzie 42 min [emoji14] także spokoW Legnicy do dworca mam jakieś 4 km i jeżdżę autem bo autobus miejski do mnie nie dojeżdża [emoji14] mieszkam w Legnicy ale na wylocie w stornę Lubina. We Wrocku za to muszę 15 min autobusem dojeżdżać. Też nie ma tragedii
A Ty chyba mieszkałaś kiedyś we Wrocku?