1985nelia2
Fanka BB :)
Ja miałam raz taki bol i to az zwymiotowalam..okazalo sie ze mam kamienie w nerkach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaciskaj nogi i biegiem do szpitala!!!Mam straszne przeczucia... kilkanaście minut przeżyłam ostry ból brzucha, zwijalam się z bólu, płakałam... trwał kilka minut...mój facet chciał mi zamawiać taksowke na pogotowie, jesteśmy przerażeni...
![]()
Nospa i magnez i duphaston do aptekiJestem w Istebnej, wszyscy już wypilija nie mam prawka...
teraz przestało boleć, ale to było nie do wytrzymania...
Przeszłam dzisiaj 6km prawie, nie wiem czy to nie dlatego, cholernie się bojęnie wiem czy dzisiaj na siłę jechać (nie wiem gdzie tu nawet) czy czekać do jutra czy jak, czy coś mi pomogą w razie czego...Jezu... mam mętlik
![]()
Gdzie jesteś? A taksowka? Szpital jakis, może zadzwoń ! Tel z internetu do szpitala czy mają gina? 6 kmtrochetduzo chyba że cwiczyszJestem w Istebnej, wszyscy już wypilija nie mam prawka...
teraz przestało boleć, ale to było nie do wytrzymania...
Przeszłam dzisiaj 6km prawie, nie wiem czy to nie dlatego, cholernie się bojęnie wiem czy dzisiaj na siłę jechać (nie wiem gdzie tu nawet) czy czekać do jutra czy jak, czy coś mi pomogą w razie czego...Jezu... mam mętlik
![]()
Nie mammNospa i magnez i duphaston do apteki
Na basenie to lekkie pobolewanie w porównaniu do tego teraz... może wezwe taksówkęBolało Cię po basenie bolało Cię dzisiaj. Nie powinnaś zwlekać.takie bóle nie do wytrzymania na tym etapie to nie jest nic dobrego i trzeba to sprawdzić.