Joaszka
Fanka BB :)
A czemu badacie kariotyp? Jakieś wskazania?kolejny raz zaliczonyi jelitówka przeszła młodej
a jutro jedziemy oddać krew na badanie kariotypu
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu badacie kariotyp? Jakieś wskazania?kolejny raz zaliczonyi jelitówka przeszła młodej
a jutro jedziemy oddać krew na badanie kariotypu
A czym robiłaś z ryżem? Ugotuj Jeszce pół paczki zupełnie bez soli i dodaj majonezu.Grrrrr dziewczyny,zrobiłam sałatkę z tuńczyka i....przesolilam.Zaraz się poplacze....
No durna,będę o sałatkę ryczec...albo zbliża się małpa,albo ciąża....na bank.
Swoją drogą,da się to jeszcze uratować?Ja lubię słone,ale nie aż tak.....
córka miała badany ze względu na duży niedobór wzrostu i kilka dysmorfii i wyszła jej translokacja, także chcą zbadać też nas- czy ma ją po rodzicach czy ma tylko ona. A że ja mam na koncie 3 poronienia a ciąża z nią była powiklana, to być może tu jest odpowiedź na moje problemy
To trzymam kciuki za kolejną owuByłam u gina, pęcherzyka nie ma... a miał miec dzisiaj jakies 20mm.. mógł pęknąć wczesniej albo to był jakis stary juz pęknięty w piątek.. a my to tak niespecjalnie sie staraliśmy.. No nic, mysle ze owu bedzie jeszcze normalna za jakis tydzień.
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Tule.Hej dziewczyny. Już mi lepiej. Przepraszam że chciałam was zostawić. Jak będę mogła to wszystko wam powiem bo narazie to boli. Dziękuję że jesteście![]()
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom