Antonia2016
Fanka BB :)
Polecam zakupić Miovarian, półtora cyklu go pije i efekt mam :-) gin mi polecił
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lanvin dopisz mnie do tabelki prosze:*
Dorota l.28 @ 23.03 staram się o 2 dziecko. 1 poroniłam wiec w sumie 3 (zalezy jak wkoncu zapisujecie)
Mąż zdazyl z dele na owulacjeDzis zakonczylismy starania cyklowe
hihi
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem Kotus o tym, czytalam. Ale pomiedzy rakiem a CIN 1 jest jeszcze chociazby CIN 2 wymagajacy leczenia np. za pomoca czesciowej amputacji szyjki. Szanse sa male ale jednak sa. Trzeba brac po uwage, ze akurat moge miec pecha w tej kwestii.
Ehh dobra juz Wam nie zmedze. Czas pokaze jak sie wszystko ulozy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nooo :-) a teraz kurczę pomocy. Ile kwasu foliowego brać? Na dobę? I jakieś witaminki polecacie ?
Hej dziewczynki ...
@Antonia2016 gratuluje !!!!
@Lanvin trzymam.&&&&& oby los sprawił ci wspaniałą niespodziewaną niespodziankę .... :-)
U mnie @ przyszla dziś rano więc jak przypuszczalam test po 30minutach po prostu skłamał wynik i pokazal bladziocha dlatego nie lubie wykonywać testów z wyprzedzeniem ,pozatym czytalam ze te kardioline wlasnie tak mają dlatego tez nie mialam złudzeń mimo tego ze ten cień byl takim prawdziwym cieniem ....
No ale zostaje kochane i walcze dalej :-) kiedyś musi się nam udać .... wszystko ma swoje.miejsce i swoj czas
Proszę o zmianę w tabelce 4cs następna @
6.04 :-) :-) :-) pozdrowionka i milego popoludnia.dziewczynki![]()
A na co jest ten Miovarian?Polecam zakupić Miovarian, półtora cyklu go pije i efekt mam :-) gin mi polecił
JuhuuOdebrałam wynik bety ... 2465,94 czyli przyrost 149.3% [emoji3][emoji3][emoji3]
AhaJeszcze mąż nie dostał :-) to plan na wieczór :-) dziękuję
Basiu już kupiłam na allegro,concetivo plus

Basiu mój miał gorączkę w styczniu,niech się dzieje co chce jak ma pomócDokładnie tak jak podała Carmen [emoji6] ja go kupiłam ale w tym cyklu nie użyłam ani razu [emoji12]szkoda go marnować jak M ma słabe nasienie przez gorączkę [emoji23]