MartaBarbaraWeronika
Fanka BB :)
@auslanderka ja to myślę ze przy mierzeniu temperatury to bym chyba osiwiałam cykl wczesniej i w tamtym cyklu po owu mialam temperature na poziomie 37,2/37,3 niby obiecujace temperatury a @jak w zegarku 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Powiem Ci że ja chyba bym nie dała rady mierzyć.wstaje w nocy albo nad ranem sikuja jestem z natury niesystematyczna i zapominalska wiec też pewnie by to nie przeszło
podziwiam was dziewczyny za wytrwałość
To zazdroszczę bo mi ciężko wstać na 7Hehehe ja jyz z automatu wstaje o 6.20 :-)

Tak wysoka temperatura w 2 fazie cyklu wskazuje, że jest wszystko ok. u Ciebie[emoji4] [emoji106] Ja np. dzięki mierzeniu temp. sama zdiagnozowałam u siebie za krótką fazę lutealną, niedobór progesteronu. Mieszkam w de i tu nie jest łatwo robić sobie monitoring cyklu itp. Lekarze mają punkty, którymi idą i przynajmniej ja nie spotkałam takiego, który słuchając co do niego mówię by wziął to pod uwagę. Np mówię, że badam peogesteron w 7 dpo (jest niski) i zaraz przychodzi okres, proszę żeby przepisał mi sztuczny progesteron i zlecił badania nadnerczy. A on do mnie że nie, że mam przynieść mu wyniki m. Bo on tak ma w punkcikach po kolei[emoji35] [emoji35] [emoji35] . Lekarz do którego czeka się ponad miesiąc w kolejce. Masakra.@auslanderka ja to myślę ze przy mierzeniu temperatury to bym chyba osiwiałam cykl wczesniej i w tamtym cyklu po owu mialam temperature na poziomie 37,2/37,3 niby obiecujace temperatury a @jak w zegarku![]()
Ja też dzisiaj 13 dc, podziałane 2 razy dopiero. Tak bez przekonania bo organizm mi wariuje. Temp. skacze. Testy owu bielusieńkie do wczoraj.... a Ty robisz testy?To zazdroszczę bo mi ciężko wstać na 7
Ja ten cykl nie bardzo obstawiam. Dziś 13 dc a mało się przytulalismy.dziś podzialamy i może jutro.no cóż co ma być to będzie.trzymam kciuki
eeejjjj nooo!!! Miałam nadzieję, że temp wystrzeli w góręA u mnie dziś tak, 36,67 i witamy się z małpiszonemjuż 3 dzień chodzę z podpaską w razie "W", niedawno zauważyłam różową plamę, więc dziś się pojawi
mi też się wydawało, że będzie mi ciężko mierzyć temp, ale się przyzwyczaiłam. Mierze codziennie między 6:30 a 7:00, w weekend nawet budzika nie nastawiam, bo i tak się budzę o tej porze, muszę skoczyć do toalety, ale najpierw mierze
wszystko się da jak się chce. Najtrudniej zacząć.
![]()
![]()
Kurde noA u mnie dziś tak, 36,67 i witamy się z małpiszonemjuż 3 dzień chodzę z podpaską w razie "W", niedawno zauważyłam różową plamę, więc dziś się pojawi
mi też się wydawało, że będzie mi ciężko mierzyć temp, ale się przyzwyczaiłam. Mierze codziennie między 6:30 a 7:00, w weekend nawet budzika nie nastawiam, bo i tak się budzę o tej porze, muszę skoczyć do toalety, ale najpierw mierze
wszystko się da jak się chce. Najtrudniej zacząć.
![]()
![]()