asia669
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za wysoką betę!!!Wyniki zapewne będą po południu... Myślę, że najwcześniej ok 18...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki za wysoką betę!!!Wyniki zapewne będą po południu... Myślę, że najwcześniej ok 18...
Evee u nas szanse na ciąże są małeco prawda kochamy się bez zabezpieczenia, ale dopiero po owulacji. Nie staramy się jeszcze o dziecko, więc przed i w trakcie owu zawsze jest gumka
![]()
U mnie te rozchwiania cyklu to raczej stres i problemy z hormonami.
Dziewczyny jak zrobic, zeby byc w dwóch miejscach na raz?Muszę iść na zakupy i w tym czasie pracować
JAK?
![]()
Trzymam kciuki! :* &&&&
Przykro mi..
W kolejnym cyklu rowniez bede mocno trzymać kciuki..
Do mnie @ wciąż nie dotarła. Jutro 31dc.. Kupiłam juz test plytkowy na jutro i wlasnie zdałam sobie sprawe, ze to bedzie dzien matki.. *.*
Trzymam mocno kciuki &&&
Przykro mi..
W kolejnym cyklu rowniez bede mocno trzymać kciuki..
Do mnie @ wciąż nie dotarła. Jutro 31dc.. Kupiłam juz test plytkowy na jutro i wlasnie zdałam sobie sprawe, ze to bedzie dzien matki.. *.*
Beata, jak po wizycie?Tesco ezakupy
Edit: juz doczytałam ze chodzi o ciuszki na wyszczuploną sylwetkę
Czekam na wizyte u gina. Owu raczej przede mną bo zmierzyłam dzisiaj temp i jest nisko 36.42.
Beata, jak po wizycie?
Starszy syn za to urósł ostatnio dużo i po spodnie dla niego wyruszyliśmy. Ma 11 lat i wzorst 162, jeszcze 6 cm i matkę przegoni :-)