reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Docia1975 duuuzo zdrówka dla taty !!!

@Paraplu @1985natalia2 Wam tez kochane zdroweczka.
Mnie tez jakieś przeziębienie się przyplątało :/

@queen_b masakra, co za chaos o totalny brak kompetencji .... oby szybko poszło [emoji6]

@Aschlee25 niestety bez odpowiednich leków się nie obejdzie. Idź do specjalisty.

Dziewczyny działające powodzenia !!! I owocnych staranek [emoji12]

Ja dziś miałam wizytę ... wszystko dobrze, bardzo się cieszę. Dzidziuś z USG 10t1d a z OM 9t6d zatem niewielka różnica. Za dwa tygodnie prenatalne i dalej stres ... i pewnie tak do porodu [emoji39]
A oto nasz dzidz
1492019703-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
śliczności niech się zdrowo rozwija

Ja dzisiaj miałam cudowną noc, bo młody pół nocy mi kaszlał nad głową...macie może jakiś sposób, żeby dziecko oduczyło się przychodzić do rodziców w nocy? Młody ma 6,5 roku a ciągle w nocy przychodzi, a ja nie potrafię go oduczyc :( jeśli teraz przyszloby jeszcze małe dziecko, to co, mamy w 4 spać? Ehhh...

Ja nie bardzo wiem jak oduczyc ale mysle ze tablica motywacyjna by mogla pomoc. Moj Potwor budzi sie 5-6 rano i nie mam juz wiecej mowy o spaniu , nasze lozko jesst od malego miejscem zabaw i nie potrafu u nas usnac a czasami wolalabym zeby zalegl w nim i zasnal i nam dal chwile pospac jeszcze ;)

Dziewczyny ja już wstałam,jadę na szpital tatę wczoraj mi erka wzięła ma obrzęk płuc,stan ciężki stabilny,leży na ojomie,proszę trzymajcie mocno bardzo się deenerwuje

Tzrymam kciuki i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!

przechodziłem to samo tylko z mamą, obrzęk płuc i wylew krwii ale wyszła z tego. 6tyg w Warszawie leżała a w Olsztynie nawet zwolnienia nie wystawili bo nie wierzyli że przeżyje.

hmmm jestes moze z Olsztyna?? :)

Kto się pisze na kawę ? :)

ja z checia powciagam zapach a potem zabiore fusy na peeling :wink:

tylko glupi ma szczescie- wiec musze byc bardzo inteligentna skoro mnie wciaz omija :-D:-D:-D

hahaha no grunt to umiec sobie wszytsko wytlumaczyc :laugh2::laugh2::laugh2: kazda ciaza jest inna i wcale nie musi byc tak dlugo jak za pierwszym razem! :)

Zrobię też jajeczka faszerowane z buraczkami

no to mnie zaciekawilas, jakie buraczki, co i jak> przepis prosze :) Moje danie to jajka faszerowane pieczarkami i znikaja zawsze na kazdej imprezie bardzo szybko :)

A poza tym okresu brak... A zawsze był o czasie :eek: Ale poczekam na niego jeszcze, bo pewno czai się gdzieś w krzakach :laugh2:

Podziwiam cierpliwosc ale My tu malo cierpliwe wiec prosimy ladnie jutro siknac i nam tu dwie kreski pokazac :tak::tak::tak:

Dziewczyny tata przytomny,mówi jest lepiej ,oddycha samodzielnie,przeszedł zawał serca teraz czekamy bo przywiozą go do szpitala wojewódzkiego w Tarnowie na kardiologie,prawdopodobnie koronografia,czekam bo pojadę za karetką,najgorsze myślę że minęło

Dobrze ze juz lepiej, trzymaj sie

Dziolchy ratunku rabnely mnie korzonki a nie moge lezec ni siedziec bo dzieciaki...ktos zna jakies sposoby???kuzwa jak boliiiii
emoji24.png
emoji22.png
emoji24.png
emoji22.png
emoji24.png
emoji22.png
emoji24.png
emoji24.png
emoji24.png

o kurczaki :( wspolczuje bardzo i chyba naprawde wygrzanie to dobry pomysl

Witam was dziewczyny wiem ze ostatnio nie pisalam ale chciałam wylyzowac odpuscilam trochę @ mam mieć ża dwa dni ale kilka dni jest mi niedobrze rano właśnie zrobilam test i szok wyszła druga krecha ale strasznie się boje ze będzie jak w listopadzie i @ przyjdzie spóźniona aż mi się ręce trzesa z nerwow

jeeee! Musi byc dobrze! tyle osob trzyma kciuki ze napewno wszystko w porzadku, a strach.. cuz tego sie nie pozbedziesz nigdy ale musisz sama uwierzyc ze jest OK,
Teraz prosze tu nas pozarazac :laugh2:

A oto nasz dzidz

cudowny :yes:

Dzis dlugi i zabiegany dzien ale od jutra wolne :) moge spokojnie zrobic zakupy i przygotowywac swiateczne potrawy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry