reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A i Ciebie jak sytuacja? :)

U mnie po, a M zachowuje się jakbym cieczke miała, czy coś i łazi za mną cały dzień jak pies [emoji3] [emoji190]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Hehe świąteczna atmosfera [emoji6]
Lawina a kupiłaś ta dietę Chodakowskiej? I jak ci się podoba?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
-wszystkie od rana zajęte jajami hihi oby produktywnie
A niech się zajmują;)
A u Ciebie jak sytuacja? :)

U mnie po, a M zachowuje się jakbym cieczke miała, czy coś i łazi za mną cały dzień jak pies [emoji3] [emoji190]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Masz cieczke nie wiedziałam. ;) u mnie narazie działamy. Wkurza mnie ta luteina bo cały czas mi wylatuje pełno i majtki białe;/ mokro i wogole. Ale czego się nie robi;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak u ciebie sytuacja? Jestem tu trochę w tyle;/

U mnie bez zmian narazie. W maju jadę do Polski do dobrego gina i na badania (tzn te które mi się uda zrobić bo okresu jeszcze nie mam nie wiem w jakim dc będę wtedy [emoji20]nie chce z krwawka do gina iść ). Wyczytałam że brak równowagi pomiędzy progesteronem i estrogenami może dawać takie objawy jak ja mam: przyrost wagi, zimne stopy i dłonie, sucha skóra, brak libido no i poronienia. Chciałabym to sprawdzić.
U Ciebie jak staranka?

U mnie bez zmian narazie. W maju jadę do Polski do dobrego gina i na badania (tzn te które mi się uda zrobić bo okresu jeszcze nie mam nie wiem w jakim dc będę wtedy [emoji20]nie chce z krwawka do gina iść ). Wyczytałam że brak równowagi pomiędzy progesteronem i estrogenami może dawać takie objawy jak ja mam: przyrost wagi, zimne stopy i dłonie, sucha skóra, brak libido no i poronienia. Chciałabym to sprawdzić.
U Ciebie jak staranka?

Kochana mi endo właśnie o tym mówiła. Ale podobno to wina tarczycy. Który masz dziś dzień cyklu? U mnie narazie działamy. Biorę luteine, witaminki i czekam na szczęśliwe zakończenie;;)

Hehe świąteczna atmosfera [emoji6]
Lawina a kupiłaś ta dietę Chodakowskiej? I jak ci się podoba?

Kupiłam, ale na vitalia.pl, bo mają więcej przepisów i apke na telefon, a cena ta sama :) zaczynam od środy dopiero, bo w poniedziałek zakupów nie zrobię, bo sklepy są zamknięte, więc jadłospis dostanę dopiero we wtorek o 11. Ale mam 1900 kcal, więc jestem zadowolona, bo głodna nie będę :)

U Ciebie jak staranka?

O, gdzie o tym czytałaś? Ja mam wiecznie zimne stopy i dłonie, no i suchą skórę :/

qdkkj44j6bi2vbec.png

Kochana mi endo właśnie o tym mówiła. Ale podobno to wina tarczycy. Który masz dziś dzień cyklu? U mnie narazie działamy. Biorę luteine, witaminki i czekam na szczęśliwe zakończenie;;)

U mnie nie ma dc bo po poronieniu jeszcze nie dostałam [emoji20] a ja słyszałam że właśnie zaburzone proporcje progesteron- estrogen są przyczyną chorej tarczycy [emoji50] a nie odwrotnie. E tam każdy co innego i weź się lecz [emoji20]

Kupiłam, ale na vitalia.pl, bo mają więcej przepisów i apke na telefon, a cena ta sama :) zaczynam od środy dopiero, bo w poniedziałek zakupów nie zrobię, bo sklepy są zamknięte, więc jadłospis dostanę dopiero we wtorek o 11. Ale mam 1900 kcal, więc jestem zadowolona, bo głodna nie będę :)

O, gdzie o tym czytałaś? Ja mam wiecznie zimne stopy i dłonie, no i suchą skórę :/

qdkkj44j6bi2vbec.png
Czytałam kochana wszędzie o tym niskim progesteronie a jak niski progesteron to wysoki estrogen. No i takie skutki tego są podobno. Do tego wywołuje choroby tarczycy. Nie wiem czy znasz ale na blogu tluste zycie też o tym pisała babka.

qdkkj44j6bi2vbec.png
A tak w ogóle po tabletkach anty masz zaburzone proporcje automatycznie ale się ureguluja [emoji5]

reklama
U mnie nie ma dc bo po poronieniu jeszcze nie dostałam [emoji20] a ja słyszałam że właśnie zaburzone proporcje progesteron- estrogen są przyczyną chorej tarczycy [emoji50] a nie odwrotnie. E tam każdy co innego i weź się lecz [emoji20]

A możesz mi przypomnieć kiedy miałaś poronienie?

Do góry