Flower
Fanka BB :)
Lanvin ja staram nie nastawiac bo my tylko połowę cyklu się staraliśmy bo potem ta infekcja
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie, laser jest skuteczniejszy z 10 razy. i laser troche jednak boli, a IPL w zasadzie niewiele.
O, lipoliza udtez robilam kiedys
bedziesz spuchnieta okropnie
W sumie nie wiem czy to mi cos pomoglo, bo nadal mam zbedne kilogramy ktore u mnie gromadza sie wlasnie na udach i tylku, no ale np poduszeczki miedzy piersiami a pachami mi sie znaczaco zmniejszyly!
Mi dr mowila, ze lipoliza najlepiej dziala w miejscach gdzie jest taki miekki tłuszczyk, a nie zbity. wiec dlatego tez na udach u mnie ciezko bylo o super efekty, bo takiego luzniego, miekkiego tluszczyku niewiele, raczej taki zbity własnie.
Trzymam kciuki za fajne efekty!![]()
Trzymam kciuki za wizytę daj koniecznie znać jak się maleństwo czujeNa ten moment wyglada ze byla w wielkanoc 16go[emoji195][emoji195][emoji195]moze bedzie z tego jakis kroliczek[emoji1364][emoji2]fajnie obstawiona[emoji106]
U mnie tez polnoc dochodzi, jutro mam wizyte I pustke w głowie o co zapytać, chyba juz nie myśle o takiej godzinie[emoji849]
Miłego dnia Kobitki[emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wykres tak jak u Lanvin obiecujący.Ja też tak czytałam, że można go do 8 dpo brać. I tak robię w tym cyklu eksperymentalnie.![]()
@Lanvin ty kupuj test a nie o spadkach temp. myślisz![]()
![]()
![]()
@marc![]()
zdolna bestia z Ciebie. Działa stary termometr?![]()
My ruszyliśmy w drogę powrotną. Śnieg/ deszcz pada, wypadki... a my już na letnich oponach....to będzie długa droga.![]()
Mój wykres![]()
![]()
Dziękuję[emoji8] ale u mnie to stanowczo za wcześnie na jakiekolwiek domysły.Wykres tak jak u Lanvin obiecujący.
Nadziei brak właśnie zaczynam plamić. Rano zmarnowalam testDziękuję[emoji8] ale u mnie to stanowczo za wcześnie na jakiekolwiek domysły.
Teraz najgorszy czas przede mną[emoji21] .
A jak u Ciebie? Temp bardzo spadła? Nie ma nadziei?
Może jakimś cudem będziemy razem na styczniowkach? [emoji8]Lanvin ja staram nie nastawiac bo my tylko połowę cyklu się staraliśmy bo potem ta infekcja![]()
Łeee, ile dni przed owu będziecie się widzieć??No i doopa, plodne idealnie w tygodniu kiedy nie bedziemy sie widziec. Przynajmniej pociagne leki miesiac dluzej bo mi chorobsko probowali zaatakowac twarz [emoji36][emoji35] ale sie nie dalam i jest lepiej, za to skora glowy swiruje,swedzi i naskorek platami odchodzi na czubku [emoji36][emoji31][emoji45][emoji20][emoji24][emoji29][emoji27][emoji22]jutro ide po kolejne leki [emoji22]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O nie!!Nadziei brak właśnie zaczynam plamić. Rano zmarnowalam test.
Proszę mi ustawić 9cs, kolejna @ chyba dam na 18.05 jak teraz mi się na 33dni cykl przesunął.