reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Asia ogromne gratki :)
Konwalijka napewno będzie ok. Za dwa tyg zobaczysz piękne serduszko.
Elodia to teraz czekamy na ciebie ty chyba teraz masz najbliżej termin @ ? Trzymam kciuki.

Ja też z tych pamietliwych. Chłop się przy mnie nauczył i też twardy potrafi być. Kiedyś zawsze pierwszy leciał. Ogólnie i tak szybki się godzimy.
Ostatnio mnie zaskoczył. Mówi mi , że sobie czytał o ciąży po tabletkach itd. Jak to wygląda itp. Mówi do mnie ze teraz nam się uda haha i nie da mi wyjść z łóżka. W szoku jestem chyba dopiero uwierzył że mogę mieć problemy. Bo wcześniej twierdził że rach ciach i będę w ciazy a tu taka niespodzianka.

Ogólnie powiem mam że mam doła. I to strasznego... liczyłam się z tym że może być ciężko ale jednak gdzieś tam była nadzieja ze pójdzie szybko jak z córką. A tu każdy miesiąc przynosi coraz większy ból. ... no to posmecilam....

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Moj tez o dziwo zaczol czytac o ciazy o moich chorobach i chlopa nie poznaje:) Ale to dobrze ze te nasze chlopy chca sie doedukowac:p
I nie lap dola bo to bardziej negatywnie wplynie. Wiem ze ciezko myslec jak nie wychodzi ale pozytywne myslenie duzo daje.

@limonka8721 10.10 mam termin @ no to wtedy testowanko a jak wyjdzie negatyw to tak co 2gi dzień bede testować

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry