Oj nie śledzę. W czerwcu odstawilam tabletki anty więc na razie na spokojnie podchodzę do tematu.Melisa możliwe ze ten jest 33 dniowy takze jeszcze nic nie jest przesadzone..a owulacji nie sledzilas?
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj nie śledzę. W czerwcu odstawilam tabletki anty więc na razie na spokojnie podchodzę do tematu.Melisa możliwe ze ten jest 33 dniowy takze jeszcze nic nie jest przesadzone..a owulacji nie sledzilas?
No to myślę że najlepsze rozwiązanie to jeśli @ nie przyjdzie to w poniedziałek iść do gin. Czy lepiej test?Ee to wszystko możliwe..radzilabym przeczekac pare dni ( wiem ze neg test tto stres i nerwy nie potrzebne) . mozr to byc kwestia dni....
Ok rozumiem. Jejku ta niepewność jest straszna. Ale coś mi się wydaje że po prostu @ się za kilka dni rozkręci i tyle.Gin na tym etapie nie bedzie w stanir stwierdzic na 100% ciąży...moze zpbaczyc zmiany zachodzace wewnatrz ale każe czekac..test czy beta hcg najlepsza opcja
Ok rozumiem. Jejku ta niepewność jest straszna. Ale coś mi się wydaje że po prostu @ się za kilka dni rozkręci i tyle.
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
No to spokojnie czekam na rozwój sytuacji. I jak @ nie będzie zrobię ww wtorek ostateczny test. A co jeśli znów Bedzie negatywny a @ nie będzie. Muszę wtedy iść do gin po jakieś tabletki na wywolanie @ ? Jestem zielona w tych tematach. W 2011 r urodziłam synka i od tamtej pory brałam tabletki anty. Dopiero 3 czerwca odstawilam. I od tego czasu się staramy.Kochana wiem ze ta niepewność dobija i to czekanie ale czas ..ten nast tydzien powinien dac odp. I zycze by sie udaloll)
Ok dziękuję Ci bardzo za wszystkie odpowiedzi. Tera czekam jak sytuacja się rozwinie. Pozdrawiam [emoji5]️Tak wtedy radze isc do gin bo przycxyn moze byv wie le