Elodia
Fanka BB :)
Moja córka ma telefon od 7rż. Najgorzej bylo z unormowaniem korzystania z telefonu bo wiadomo gry filmiki itd ale juz teraz jest okkobitki a poradźcie co myślicie o zakupie telefonu dla 8 latka???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja córka ma telefon od 7rż. Najgorzej bylo z unormowaniem korzystania z telefonu bo wiadomo gry filmiki itd ale juz teraz jest okkobitki a poradźcie co myślicie o zakupie telefonu dla 8 latka???
No właśnie boje się tego ze będzie w szkole grał zamiast skupić się na nauce i kontaktach z rowiesnikamiMoja córka ma telefon od 7rż. Najgorzej bylo z unormowaniem korzystania z telefonu bo wiadomo gry filmiki itd ale juz teraz jest ok
![]()
![]()
Moj syn dostal jak mial chyba 8,5 albo 9 bo szedl grac w pile albo ogolnie na dwor to chcialam miec kontakt lub po prostu zadzwonic, ze ma przyjsc na obiadkobitki a poradźcie co myślicie o zakupie telefonu dla 8 latka???
Nie no moj do szkoly nie bierze tylko w sumie jak na dwor idzie a tak to na tablecie siedzi jak juz.No właśnie boje się tego ze będzie w szkole grał zamiast skupić się na nauce i kontaktach z rowiesnikami
Moja do szkoly telefonu nie nosi a w tygodniu moze tylko dzwonic lub odbierać telefon, jedynie w weekend pozwalam jej na max. 2 godziny zabawy telefonem dziennieNo właśnie boje się tego ze będzie w szkole grał zamiast skupić się na nauce i kontaktach z rowiesnikami
Mojej to mania tabletu szybko poszła w niepamięćNie no moj do szkoly nie bierze tylko w sumie jak na dwor idzie a tak to na tablecie siedzi jak juz.
ze ja??Na pewno nie zaszkodzisz :-)
![]()
![]()