O'Hara
Fanka BB :)
Tak to już mamy a szczególnie te które dłużej działają. Jezu dopiero 21 dc sie kończy :-/
![]()
![]()
No, a ty jeszcze na zwolnieniu to pewnie się dłuży. Ja to już wole do pracy chodzić, przynajmniej mam głowę zajęta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak to już mamy a szczególnie te które dłużej działają. Jezu dopiero 21 dc sie kończy :-/
![]()
![]()
Powiem Ci że w sumie tez wolalabym z jednej strony byc w pracy bo bym tyle nie myślala czy coś, ale z drugiej strony jeśli coś jest na rzeczy to niech dobrze się zagnieździ i to wolne wykorzystuje głównie po to żeby odpoczywać.No, a ty jeszcze na zwolnieniu to pewnie się dłuży. Ja to już wole do pracy chodzić, przynajmniej mam głowę zajęta![]()
Dokładnie[emoji4] zeby schudnąć trzeba jesc bo to tez napędza nasz metabolizm, jeden miesiac na glupiej glodowej diecie malo, ze gwarantuje nam efekt jojo to jeszcze potrafi rozwalić gospodarkę hormonalną na długie miesiące!!!!Nie ze calkowicie..ale patrzec na pore np. I co to dokladnie jest.. Z czego zrobione ..zarowno słodycze jak i napoje typu cola dziaja podobnie
Ja codzien cos slodkiego jem bo kocham takze wystarczy umiar i to rownowazyc . jesc warzywa i owoce
Pozatym wierze ze 'zdrowa' dieta ( nie mam na mysli diety glodowki i popadanie w paranoje) mozemy wiele zdzialac nim bedziemy sięgać po "prochy" Lili sie pewnie ze Mna zgodzi![]()
Mam na 9ta do pracy to sobie zajde po drodze do laboratorium. Wiec jak cos bedzie wiadomo to dam znacNa pewno będzie dobrze, skoro bierzesz leki to na pewno prl spadła, pytanie tylko czy wystarczająco, ale nie martw się na zapas, jutro wszystko się wyjaśnia będziesz miała wyniki zaraz z rana czy później jakoś?
Dlatego jem normalnie, tylko pilnuje godzin 4posilki dziennie.Dokładnie[emoji4] zeby schudnąć trzeba jesc bo to tez napędza nasz metabolizm, jeden miesiac na glupiej glodowej diecie malo, ze gwarantuje nam efekt jojo to jeszcze potrafi rozwalić gospodarkę hormonalną na długie miesiące!!!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
4-5 posiłków jest optymalnieDlatego jem normalnie, tylko pilnuje godzin 4posilki dziennie.
No i jak to mowia dopoki nie ma @ jest nadzieja, ale @ wlasnie do mnie przylazla po raz kolejny ;( nastepny cykl stracony![]()