Dagaa11
Fanka BB :)
Nie kochana, biotebal to czysta biotyna bez zadnych bambusow i skrzypowA ten biotebal to jest z bambusem? bo jakis taki mialam i uczulenie straszne po nim cale cialo straszne swedzenie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie kochana, biotebal to czysta biotyna bez zadnych bambusow i skrzypowA ten biotebal to jest z bambusem? bo jakis taki mialam i uczulenie straszne po nim cale cialo straszne swedzenie.
Z tego co.kojarze podaje sie glikokortykosteroidy, ale to juz leki na recepte, wiec bez ingerencji dermatologa sie nie obejdzie. Natomiast z takimi lekami dostepnymi bez recepty nie wiazalabym wielkich nadziejiA masz jakieś „złote rady” na liszaja płaskiego?ze tak wykorzystam
![]()
Z tego co.kojarze podaje sie glikokortykosteroidy, ale to juz leki na recepte, wiec bez ingerencji dermatologa sie nie obejdzie. Natomiast z takimi lekami dostepnymi bez recepty nie wiazalabym wielkich nadzieji![]()
Niestety nic nie wymysleNo, wiem! Ale próbowałam, myślałam ze masz jakiś „złoty środek”![]()
Niestety nic nie wymysle![]()
Ale za to wypilam juz 2 kieliszki wina i teraz dociskam sie zimnym Leszkiem uhuhu, jutro na 8 do roboty. Bede ziać oddechem alkoholowym w pacjentow niczego nieświadomych![]()
Pomoże! Na szczescie soboty sa u nas w miare spokojne, chodza tak do 12, a pozniej przez 3 godziny mamy juz luzJa na szczescie jutro mam wolne ale jeśli Ci to pomoże to myślami będę z Tobą
Jakoś się trzeba wspierać!![]()
Pomoże! Na szczescie soboty sa u nas w miare spokojne, chodza tak do 12, a pozniej przez 3 godziny mamy juz luzmysle, ze przezyje
![]()