Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzidzia się już rozpycha [emoji3]Ooo to dziwne napięcie tez bylo. Teraz to juz tylko rozciąganie czuję :-)
![]()
![]()
Przemis pochodzi z Jadłonomii. Kuchnia weganska. Bardzo duzo weganskich rzeczy robie, lubie i wynajduje w internetach jak mam jakis produkt ktory musze szybko wykorzystac. Wpisuje w googla pomidor przepis i wyskakuja pomysly.. przegladam azjak co mi sie spodoba i robie. Zawsze polecam to conie juz robilam =)@Jotka_Szczotka zrobiłam wczoraj ciasto pomidorowe i pyszotkaskąd Ty wytrzasnęłaś taki fantastyczny przepis? W życiu bym nie pomyślała, że z pomidorów można zrobić takie pysze ciasto i do tego takie proste, jestem pod ogromnym wrażeniem
![]()
Wszystko to robilam juz w ciąży. Bo lekarz mi wypisal na skierowaniuWróciłam z Listów do M 3. Powiem Wam, że trochę kiepskie to było. Pierwsze dwie części były duuużo lepsze. Ta już taka trochę naciągana, chaotyczna. Ale nie żałuję w sumie, że poszłam. Nie nastawiałam się, że to będzie nie wiadomo jakie dzieło sztuki. Także ani nie polecam, ani też nie odradzam.
Jeszcze mam do Was pytanie: czy robiłyście przed staraniami badania, w stylu toksoplazmozy, cytomegalii, różyczki itp. Widziałam w laboratoriach takie pakiety dla kobiet planujących ciążę. Bo w sumie ja nic takiego nie robiłam... Jedynie TSH, wizyta u gina, cytologia, piersi, zbadałam sobie znamiona no i biorę kwas foliowy...
Nie śpisz jeszcze?Wszystko to robilam juz w ciąży. Bo lekarz mi wypisal na skierowaniu
No i ostatni dzień cyklu dziś [emoji30] Boże trzymajcie kciuki oby była w środku fasolka [emoji47]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom