reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Elodia, miałam sie ciebie pytać... wystawiła ci bez problemu rodzinna?
Tak. Bez kodu B wprawdzie bo ciąża niepotwierdzona przez ginekologa jeszcze, ale na te dwa tygodnie do wizyty u ginki mi dala.(na kręgosłup hehe) Nie umawialam sie wczesniej do ginki bo malo co by bylo widac a 24.11 to bedzie ostatni dzien 6 tygodnia tak że chyba będzie juz cos widac :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
U mnie 17dc. Wg apki i obserwacji wczoraj było owu, więc staramy się mocno. Znowu się nakrecam. Jak w tamtym cyklu wszystko brałam na spokojnie, tak teraz znowu mi się włączyło, że chce ciążę na już. I cały spokój w pizdu ;)
Nie jestem w stanie Was nadrobić. Pokazało mi ponad 200 stron. ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 17dc. Wg apki i obserwacji wczoraj było owu, więc staramy się mocno. Znowu się nakrecam. Jak w tamtym cyklu wszystko brałam na spokojnie, tak teraz znowu mi się włączyło, że chce ciążę na już. I cały spokój w pizdu ;)
Nie jestem w stanie Was nadrobić. Pokazało mi ponad 200 stron. ;)

Ja tez tak mam z tym nakręceniem, nieraz mam cykl, ze w sumie mam w dupie i nie myśle albo z kolei się tak nakręcę jak nienormalna i o niczym innym nie myśle :)

Spoko! Jakoś to będzie, wiem co czujesz! Głowa do góry! A przypomnisz mi które to podejście? :)

Ja jestem swieżak w gorącej wodzie kąpany i to drugi dopiero cykl[emoji56]
I wiem nie powinnam sie nakręcać ale .... to silniejsze ode mnie. Mam bardzo regularne cykle zero jakis przygód zdrowotnych niemąż tez zdrowy i zdrowy tryb prowadzi sportowy i generalnie nic nie stoi na przeszkodzie :)

A jednak :) to nie jest tak łatwo :)

Jedyne co stoi na przeszkodzie to lekarz który mowi aby zaczęła chociaż na czas starań i ciąży jeść mięso...
jestem wegetarianka od 6 lat.... ale na sama myśl robi mi sie niedobrze. Staram sie zbilansować dietę tak aby było wszystko co potrzeba

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem swieżak w gorącej wodzie kąpany i to drugi dopiero cykl[emoji56]
I wiem nie powinnam sie nakręcać ale .... to silniejsze ode mnie. Mam bardzo regularne cykle zero jakis przygód zdrowotnych niemąż tez zdrowy i zdrowy tryb prowadzi sportowy i generalnie nic nie stoi na przeszkodzie :)

A jednak :) to nie jest tak łatwo :)

Jedyne co stoi na przeszkodzie to lekarz który mowi aby zaczęła chociaż na czas starań i ciąży jeść mięso...
jestem wegetarianka od 6 lat.... ale na sama myśl robi mi sie niedobrze. Staram sie zbilansować dietę tak aby było wszystko co potrzeba

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Serio z tym lekarzem? Chociaż sama jem mięso nie wydaje mi się, że jest niezbędne do zajścia w ciążę. Przecież jest milion sposobów by te witaminy i minerały co są w mięsie (czy inne takie rzeczy. Nie znam sie totalnie ;) ) dostarczyć organizmowi, prawda?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry