a jakie robisz ?Ja testy będę robic od czwartku czyli 10 dc
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jakie robisz ?Ja testy będę robic od czwartku czyli 10 dc
No mój nie ma wyjścia,jak bierze zlecenie to musi je w czas dokończyćJa mojemu zapowiedzialam, ze do wtorku siedzi w domu choćby nie wiem co sie mialo dziać w tej jego pracy[emoji23]
Teraz zamówiłam te paskowe tak. Ten mikroskop niby dobry ale jak czytałam opinie innych dziewczyn to takie zielonki jak ja nie ogarną czy mikroskop wskazuje owulację czy nie, dziewczyny dopiero po kilku cyklach nauczyli się co i jak im wskazuję, a ja nie mam czasu na naukę tegotakie paskowe ??? kurde... ja nie wiem... może pójde jutro na monitoring.. hm.. ale znowu tyle kasy![]()
kurcze co za wynalazkiTeraz zamówiłam te paskowe tak. Ten mikroskop niby dobry ale jak czytałam opinie innych dziewczyn to takie zielonki jak ja nie ogarną czy mikroskop wskazuje owulację czy nie, dziewczyny dopiero po kilku cyklach nauczyli się co i jak im wskazuję, a ja nie mam czasu na naukę tegoPaskowe szybciej ogarniesz albo dwie kreski albo jedna
No zobaczę jak u mnie się te zwykłe sprawdza, jak jutro przyjdą to od jutra będę sprawdzać
![]()
Super gratulacjeDzień dobry dziewczyny. U mnie dzisiaj 30dc. Zrobiłam test rano... Oto wynik :-)
Zobacz załącznik 829146
ze co ? hahhahahaha to skąd wiedziałas ze była ovu ?Moje testy były najbardziej lipne, bo skończyły się w trakcie owulacji.![]()
Dziękuję drugi bejbikSuper gratulacjeTo pierwsza ciąża?
Wowwwwwwwwwwww.......... gratuluuuuuje :* superDzień dobry dziewczyny. U mnie dzisiaj 30dc. Zrobiłam test rano... Oto wynik :-)
Zobacz załącznik 829146