reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny a powiedzcie mi, czy w dzien owulacji (lub w przewidywanym dniu;) obserwujecie u siebie mocny.bol jajnika/jajnikow/podbrzusza? Wczoraj najorawdopodobniej mialam owu i myslalam w pewnym.momencie, ze z bolu z jade. Okropne klucie w boku, bol calego podbrzusza jak siedzialam i przy przytulankach tez dyskomfort.
Oj tak. Mnie już zaczyna boleć jak pęcherzyk rośnie i potem jak pęka to mi do nogi promieniuje [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi, czy w dzien owulacji (lub w przewidywanym dniu;) obserwujecie u siebie mocny.bol jajnika/jajnikow/podbrzusza? Wczoraj najorawdopodobniej mialam owu i myslalam w pewnym.momencie, ze z bolu z jade. Okropne klucie w boku, bol calego podbrzusza jak siedzialam i przy przytulankach tez dyskomfort.
Na ogół taki ból oznacza wzrost komórki jajowej tezaz nastąpi uwolnienia czyli owulacja

Oj tak. Mnie już zaczyna boleć jak pęcherzyk rośnie i potem jak pęka to mi do nogi promieniuje [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie wlasnie nigdy nic w trakcie cyklu nie boli, dopiero tak2-3 dni przed małpiskiem czuje brzuch. Wiec jestem zdziwiona, bo wczoraj od rana podbrzusze pobolewalo a po poludniu tak ten bok czulam, ze szok. Dzisiaj od rana spokoj, nic nie boli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry