Elodia
Fanka BB :)
Moze zajęta jest...a dlugo probujesz się do niej dobić?Łapie te fluidy garściami :* Kurde babka od domu nie odbiera :/ Myślałam że jej zależy sprzedać dom a tu cisza nawet nie oddzwania :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze zajęta jest...a dlugo probujesz się do niej dobić?Łapie te fluidy garściami :* Kurde babka od domu nie odbiera :/ Myślałam że jej zależy sprzedać dom a tu cisza nawet nie oddzwania :/
Kochana u mnie nawet przy wartościach pisze że zmiana wartości bo to jakimś tam innym aparatem. Wartości różnią się właśnie w zależności od laboratorium i sprzętuJakies masz dziwne wartosci ale rzeczywiscie fajnie.. zazdraszczam chociaz mam nadzieje ze po poscie przyjdzie pszeniczka=D
Wiem wiem. =) dlat et o pytalam o przedzial bo wg mojego lab. Mialabyc za niska dla odmiany =D heh.. ja czekam na te czerwona smuge bo wlasnie chce. Zrobic jeszcze leden pormiar przed ovu nastepna i zeby miec na 30ego do endoKochana u mnie nawet przy wartościach pisze że zmiana wartości bo to jakimś tam innym aparatem. Wartości różnią się właśnie w zależności od laboratorium i sprzętu
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Od wczoraj. Wczoraj oglądaliśmy i jak wróciłam do domu chciałam zadzwonić bo zapomniałam spytać o papierkowe sprawy. No i od tamtej pory nie odbiera. Chociaż by oddzwoniła czy coś. Zadzwonię ostatni raz wieczorem jak nie odbierze to trudno. Jej powinno bardziej zależeć. Ja jako kupiec mogę znaleźć inna ofertę. ( Tylko ten mega mi się podobaMoze zajęta jest...a dlugo probujesz się do niej dobić?
![]()
![]()