reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, a która z Was używała tych obu z allegro ?? i były dobre ? :p wlasnie zrobiłam i znowu nic.. i tak od 9dc.
A ktory masz dzien cyklu? Moze masz pozno owulacje? Mi wyszedl pozytywny dopiero w 17 dc.

1510580857-0643d7c4cc1a747d-aaaaaa.jpeg
czyli negatywny test jeszcze nie ma dni płodnych?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Negatywny to jest niestety :(

reklama
Dziewczyny wlasnie skonczylam robic caly gar golabkow i mam dosc. Do tego synek przypomnial sobie ze chce zobaczyc bajke dzieciak rzadzi i jak skonczyl ja ogladac to caly czas pyta a kiedy ja bede mial rodzenstwo bo chce sie z nim bawic i pomagac przy nim. Ah takie cos powoduje ze mam dola:(

U mnie dopiero 12dc. Dodam , że pierwszy raz mam do czynienia z testami ovu. Także może być jeszcze za wczesnie

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
no ja tez mam dzis 12dc... i tez negatyw :( a w piatek miałam lekko rózowa kreche ale chyba zle zrobiony bo nie zwracałam uwagi na picie ( ze 2 godz przed ograniczyc) .. moze dlatego bo pozniej w sob i ndz i dzis juz same negatywy

Dziewczyny wlasnie skonczylam robic caly gar golabkow i mam dosc. Do tego synek przypomnial sobie ze chce zobaczyc bajke dzieciak rzadzi i jak skonczyl ja ogladac to caly czas pyta a kiedy ja bede mial rodzenstwo bo chce sie z nim bawic i pomagac przy nim. Ah takie cos powoduje ze mam dola:(
Mój też już chce rodzeństwo. Pyta co jakiś czas i się upomina :(

Cześć dziewczyny, witam się z poniedziałkowym wkurwem :) nie dość, ze poniedziałek to mi wszystko z rak leci, a rano wracałam się do domu 3 razy bo czegoś zapominałam ciagle. Do tego śniła mi się burza i oczywiście debilnie zajrzałam do sennika co to ozanacza! Oznacza serie niepowodzeń [emoji17] po co to czytałam?! Ze tez zawsze mnie jakieś licho podkusi :)
@Veraska gratuluje serdecznie dwóch kreseczek i dużo zdrowia! Łapię te wasze fluidy w nadziei, ze coś w tym jednak jest ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry