reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No dobra pierwsze bóle najgorsze miesiączkowe przeszły... pół nocy się męczyłam :( ale wstałam i stwierdziłam do boju ! Zero czytania o objawach zero obserwacji ciała i generalnie zero myślenia ze „ a moze sie udało” wzięłam na bark dodatkowe projekty dwa w pracy aby zapchać głowę czyms innym, zaczynamy zbierać dokumenty do budowy domu i na tym chce sie skupić. Przykro bardzo widzieć jedna kreskę ale... zagryzam zeby. Jak sie uda to sie uda prezent na święta a jak sie nie uda to moze w następnym...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Brawo ty! Ja z kolei postanowiłam, ze czekam cierpliwie do stycznia aż się mężu zbada i wtedy jak poznamy wyniki będziemy myśleć co dalej. Do tego czasu tez będę się starała nie skupiać za bardzo na ciąży! :)
Chociaż w następnym cyklu chce zaeksperymentowac. Zazwyczaj mam ovu w 12-13 dc wiec zaczynamy już 9 dnia starania i tak później co dwa dni lub codziennie przez 7 dni jeśli dajemy radę. W przyszłym cyklu chce spróbować od 12 dnia codziennie kilka dni :) taki pomysł. Już kombinuje, bo nie wiem co złe robimy ;)

reklama
O to to. Na dodatek nazarlam się chipsów i czekolady, więc mam pryszczy na mordzie wysyp. Ogólnie to na dodatek jestem chora, więc czuje się jak kupa, wyglądam jak kupa i w ogóle jest super. A to jeszcze u mnie nie pms. :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się wczoraj tak nazarlam wszystkiego, ze dziś rano odmówiłam sobie luksusu poniedziałkowego ważenia, bo już się nie chciałam gorzej dobić :)

No właśnie u mnie jest inaczej, bo w weekendzik nam czas żeby trochę o siebie zadbać, wiec Są spacery, niekiedy sauna, joga i troszkę ruchu wiec wazę się w poniedziałek, potem już lepiej nie ;)
To u mnie całkowicie inaczej. Jestem w stanie ogarnąć wszystko w tygodniu, a na weekend wszystko żyje swoim życiem. Szczególnie mój żołądek [emoji23]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Brawo ty! Ja z kolei postanowiłam, ze czekam cierpliwie do stycznia aż się mężu zbada i wtedy jak poznamy wyniki będziemy myśleć co dalej. Do tego czasu tez będę się starała nie skupiać za bardzo na ciąży! :)
Chociaż w następnym cyklu chce zaeksperymentowac. Zazwyczaj mam ovu w 12-13 dc wiec zaczynamy już 9 dnia starania i tak później co dwa dni lub codziennie przez 7 dni jeśli dajemy radę. W przyszłym cyklu chce spróbować od 12 dnia codziennie kilka dni :) taki pomysł. Już kombinuje, bo nie wiem co złe robimy ;)

Ja wlasnie stwierdziłam ze nie bede codziennie tylko jak nam przypadki bo te codziennie mam wrażenie ze złe wpływa na armie żołnierzy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nikt :) ale ja np uwielbiam zbliżenia z niemężem ale jak tak dzien w dzien bo trzeba bo teraz bo Owu itp to zaczęło mi sie to mniej podobać ... takie... zbliżanie z musi a nie z przyjemności

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie mam podobnie dlatego bardzo bym chciała w końcu zaciążyć, rozwiązałoby to wiele moich problemów ;)

reklama
Konwersacja z mężem:
Mężu: „w Niemczech za urodzenie dziecka dają 5000€, moja znajoma ma jedenaścioro (!) pomyśl jaka kasa!?
Ja: Co to jest 5000€ na dziecko, chyba tyle wydasz na same pieluchy.
Mężu: beeeh.. jakby dawać mniej jedzenia i picia dziecku, będzie mniej srało i sikalo to coś tam zostanie...
można? Można!! [emoji23]
Już chyba wiem, dlaczego nie mogę zajść ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry